چکیده
امروزه، سازمان تجاری به تجزیه و تحلیل بازار نیاز دارد، بطوریکه در مواجهه با تغییرات مختلف بازار توانسته آنرا ثابت نگه دارد و در نهایت مدیریت بازار را کنترل نماید. بدین منظور، سازمان میبایست مراحل تجاری خود را با استفاده از فنآوری مدرن به روزرسانی کند. این فنآوری هوش تجاری (BI) نامیده میشود. در این مقاله در حالیکه به معرفی مدیریت بازار میپردازیم، ضرورت نوآوری و خلاقیت در این فرایند برای رقابت در تجارت جهانی مورد بحث قرار گرفته است. علاوه بر این، تعریف BI از نقطه نظر نویسندگان مختلف و اصول و ویژگیهای BI مورد بررسی قرار گرفته است. سپس چارچوب پیشنهادی با توجه به ابعاد و اعمال مختلف BI معرفی خواهد شد و سود حاصل از روند تجاری مشتق میشود. توسعه منطقة تجاری، در محیط زیست بینالمللی مترقی و هدفمند و افزایش بهرهوری سازمان در ادامه مورد بحث قرار میگیرد. هدف از این مقاله معرفی چارچوب عملی برای کمک به سازمان در جهت دستیابی به اهدافی همسوق با BI است که موجب درک صحیح و به موقع شرایط بازار میشود.
فهرست مطالب
1-مقدمه
2-عناصر عملکردی در فرایند مدیریت بازار
3-هوش تجاری (BI)
4-نتیجه گیری
1-مقدمه
در سالهای اخیر با توجه به اهمیت اطلاعات در مدیریت سازمانی و همچنین تکنولوژی اطلاعاتی پیشرفته، سیستمهای کاربردی تجارت شکل گرفته است که شرکتها و نهادها را قادر میسازد تا با دانش بیشتر تصمیم گیری نمایند و بهره وری سازمان افزایش یابد.
در ایالات متحده، شرکتهای بسیاری وجود دارند که در چارت سازمانی خود شغلی بنام رئیس آنالیز ، مدیر یا معاون خدمات اطلاعات در بازار وجود دارد که دلیلی برای اهمیت تجزیه و تحلیل وضعیت رقابتی میباشد.
در دنیای امروز با افزایش رقابت، کیفیت و زمان مناسب هوش تجاری (BI) نه تنها میتواند تفاوتی بین سود و ضرر موجب شود، بلکه در بقا و ورشکستگی نیز نقش دارد.
بعنوان نمونه، یک سازمان، استفاده از سیستمهای حوزة تجاری، اطلاعات و شاخص های محیط زیستی را مقایسه کرده و روند آتی فعالیت های خود را پیشبینی میکند. امروزه، حوزة تجارت بعنوان یکی از مفاهیم مهم مدیریت و سازمانها مطرح میباشد و به یک نهاد پیشرو در زمینة بازارهای جهانی تبدیل شده است و امکان استفادة آن در تمام فعالیتها و فرایندها فراهم شده است...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.