Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
929,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " زمين شناسی " با موضوع " کاربرد ضرایب منطقه‌بندی ژئوشیمیایی در نقشه‌برداری پتانسیل معدنی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
کاربرد ضرایب منطقه‌بندی ژئوشیمیایی در نقشه‌برداری پتانسیل معدنی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Computers & Geosciences
سال انتشار
2011
کد محصول
1016051
تعداد صفحات انگليسی
11
تعداد صفحات فارسی
18
قیمت بر حسب ریال
929,500
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
4 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

شاخص‌های منطقه‌بندی ژئوشیمیایی (Vz) چند عنصری اطراف نهشته‌های معدنی و ارتباط فضایی آن‌ها با عوامل خاص زمین‌شناسی، ژئوشیمیایی و ساختاری جنبه‌های مهمی هستند که باید در اکتشافات معدنی مورد توجه قرار گیرند. مقادیر شاخص‌های Vz امکان تمایز بین آنومالی‌‌های فوق کانساری و تحت کانساری را فراهم می‌آورد که به ترتیب با نهشته‌های رخنموندار و نهشته‌های پنهان مرتبط هستند. در این مقاله، از یک نقشه شاخص Vz (Zn×Pb/Cu×Ag) در تحلیل وزن شواهد پتانسیل معدنی در مقیاس منطقه‌ای برای نهشته‌های مس پورفیری در منطقه تحت پوشش با نقشه مقیاس 1:100،000 جبال بارز (استان کرمان، جنوب ایران) استفاده کردیم. برای مقایسه، از نقشه Cu به جای نقشه Vz در تحلیل وزن شواهد (WofE) استفاده شد. مدل پتانسیل معدنی Vz-in-WofE از مدل پتانسیل معدنی‌ Cu-in-WofE بهتر عمل می کند. در واقع، قبل از نوشتن این مقاله، کانی‌سازی پنهان مس پورفیری در عمق با اکتشاف گمانه‌ای در یک منطقه با پتانسیل معدنی بالا که توسط مدل Vz-in-WofE مشخص شده است، قطع شده است. نتایج نشان‌دهنده سودمندی Vz-in-WofE برای هدف‌گیری در مقیاس منطقه‌ای نهشته‌های معدنی پنهان است.

1-مقدمه

در اتحاد جماهیر شوروی سابق (FSU)، روش های متالومتری برای نقشه‌برداری آنومالیهای ژئوشیمیایی مرتبط با نهشته‌های معدنی توسعه داده شده است (ایوانف و میتوو، 1972; شچگلوف، 1979). بسیاری از این روش‌ها منجر به نتایج موفقیت آمیز اکتشاف در FSU، چین و سایر کشورها شده است (خورین و همکاران، 1992). در طول دوره 1981-1985، 238 نهشته‌های معدنی با استفاده از روش‌های مناسب متالومتری کشف شد (گوانگهوا و همکاران، 1996). به طور خاص، روش نقشه برداری قدرت تولید[1] به طور موثری بین مناطق معدنی و غیر معدنی تمایز ایجاد می‌کند (بیوس و گریگوریان، 1977؛ سولووف، 1987، 1990؛ گریگوریان، 1992؛ مون، 1999؛ کارانزا، 2004-الف). این روش اگرچه به طور گسترده در اتحاد جماهیر شوروی سابق و چین مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در سایر کشورها توجه قابل توجهی را به‌خود جلب نکرده است. اغلب روش‌های متالومتری با استفاده از سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی (GIS) به طور گسترده انجام نشده‌اند...



[1] - productivity mapping


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله زمين شناسی در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید