چکیده
هدف: هدف این مقاله ارائه ی یک گزارش تحقیقاتی در مورد نقش احتمالی بازاریابی اجتماعی در تشویق مادران نوجوان به شیردهی است. مادران نوجوان در انگلستان، به نوزادان خود کم شیر میدهند و روشهای سنتی بهداشت و درمان، برای آموزش آنها موثر نبوده است. هدف این مقاله ارائه یک گزارش اکتشافی عمیق و کیفی در مورد استفاده از بازاریابی اجتماعی برای حل این مشکل است.
طراحی/ روششناسی/ رویکرد: در اینجا مصاحبه های کیفی که در سال 2009 با 58 نوجوان باردار و مادر جوان انجام شده است، به منظور بررسی تأثیرگذاری آنها بر روی تصمیمات تغذیه ای و تأثیرگذاری بازاریابی اجتماعی بر روی تصمیمات تغذیه ای، مورد بررسی قرار گرفته است. نظریه ی رفتارِ برنامه ریزی شده (TPB) به عنوان مناسبترین چارچوب برای توضیح اثرات عمده ی تغذیه ی نوزاد با شیر مادر شناخته میشود. این نظریه برای ایجاد راه حلی ارائه شده بود که سه اولویتِ راهبردیِ بازاریابی اجتماعی را بر اساس سه مولفه ی TPB برجسته میکرد: تغییر نگرش، تغییر هنجارهای اجتماعی و افزایش اعتماد به نفس.
یافته ها: مزایای مربوط به سلامت تغذیه با شیر مادر در اینجا مورد بحث قرار نگرفته است، اما هیچیک از این مادران، در این گروه سنی، انگیزه ی قوی برای شیردهی نداشتند. در اینجا مزایای شخصی که مربوط به مادر میباشند، مورد بررسی قرار گرفته است، تاثیر برخی از این مزایا در تغذیه نوزاد با شیر مادر امیدوارکننده تر است و تاثیر کیفیت خدمات ارائه شده در قبل و بعد از زایمان بر روی این مورد حیاتی است. در نهایت، تصویر عمومیِ تغذیه با شیر مادر اغلب منفی بوده است، زیرا فقدان پذیرش تغذیه با شیر مادر در مکانهای عمومی (از سوی جامعه)، به عنوان مانعی برای ادامه این اقدام محسوب میشود.
اصالت/ ارزش: این مقاله، بینش تجربیِ این گروه از مادران جوان را ارائه میدهد و یافته های آن با اعتماد به تامین مالی هزینه های تحقیق، برای کمک به طراحی مجدد یک مسیر بالینی، به اشتراک گذاشته شده است. راهحل مبتنی بر بازاریابی اجتماعی، به صورت مستقل برای این موضوع پیشنهاد شده است؛ با این هدف که در بلند مدت، تغذیه با شیر مادر به عنوان یک پیشفرض اجتماعیِ عمومی محسوب شود.
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید