Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,210,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " پزشكی " با موضوع " تاثیرات پسته بر روی عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی و عروقی و مکانیسم‌های اثر بالقوه: یک مطالعه‌ی واکنشِ متناسب با مقدار " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
تاثیرات پسته بر روی عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی و عروقی و مکانیسم‌های اثر بالقوه: یک مطالعه‌ی واکنشِ متناسب با مقدار
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Am J Clin Nutr
سال انتشار
2008
کد محصول
1013629
تعداد صفحات انگليسی
9
تعداد صفحات فارسی
22
قیمت بر حسب ریال
1,210,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
329 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

پیشینه: مصرف آجیل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی (CVD) را کاهش می‌دهد. پژوهش‌های اخیر تاثیرات پسته (یک آجیل مغذی) بر روی عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی و عروقی، ارتباط این عوامل با واکنش متناسب با مقدار دوز مصرفی و همچنین مکانیسم‌های کاهنده‌ی لیپید (چربی) را بررسی نکرده‌اند.

هدف: در این مقاله تاثیرات دو مقدار دوز مصرفی پسته (علاوه بر یک رژیم غذایی کم‌چرب) بر روی لیپید‌ها، لیپوپروتئین‌ها، آپولیپوپروتئین‌ها (مشتقی از لیپوپروتئین‌های تعریف‌شده به صورت (apo)) و اسیدهای چرب پلاسما بررسی می‌شود. به منظور بررسی مکانیسم اثر در این دوزهای مصرفی، میزان انتقال استر کلسترول، پروتئین و شاخص‌های فعالیت پلاسمایِ آنزیمِ SCD را اندازه‌گیری می‌کنیم.

طراحی تحقیق: در یک مطالعه‌ی تغذیه‌ی متقاطع تصادفی  کنترل شده، 28 نفر با میزان کلسترول LDL بیشتر از  2.86 mmol/L، سه رژیم‌غذایی هم‌انرژی را به مدت 4 هفته مصرف کردند. مقادیر به دست آمده از یک رژیم غذایی غربی، پس از 2 هفته ارزیابی شدند. رژیم‌های‌آزمایشگاهی شامل یک رژیم غذایی کنترل کاهش چربی بدون پسته ]چربی کل 25%؛ اسیدهای چرب اشباع‌شده (SFAs) 8%، اسیدهای چرب اشباع‌نشده با یک پیوند (MUFAs) 9% و اسیدهای چرب اشباع‌نشده با چند پیوند (PUFAs) 5%[، یک وعده در روز مصرف پسته
(
1 PD؛ 10% انرژی از پسته؛ چربی کل 30%؛ 8% SFAs، 12% MUFAs و 6% PUFAs) و 2 وعده در روز مصرف پسته (2PD؛ 20% انرژی از پسته؛ 34% چربی کل؛ 8% SFAs، 15% MUFAs و 8% PUFAs) می‌باشد.

نتایج: رژیم 2PD میزان کلسترول کل (-8%)، کلسترول LDL (-11.6%)، کلسترول غیر HDL (-11%apo B
(
-4%apo B/apo A-I (-4%) و فعالیت SCD پلاسما (-1%) را کاهش (P<0.05، در مقایسه با رژیم کنترلی) داد. از رژیم‌های 1PD و 2PD به ترتیب یک کاهش وابسته به دوز مصرفی (P<0.05) در نسبت‌های کلسترول کل به کلسترول HDL (-1% و -8%)، کلسترول LDL به کلسترول HDL (-3%  و -11%) و کلسترول غیر HDL به کلسترول HDL (-2% و -10%) استخراج شد.

نتیجه‌گیری: اضافه کردن پسته در یک رژیم غذایی سالم به شکل سودمندی، عوامل خطرساز بیماری‌های قلبی‌و عروقی (CVD) را در یک روش وابسته به دوز (که ممکن است اثرات آن را بر SCD منعکس کند)، تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید 


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله پزشكی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده پزشكی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:


cardiovascular disease risk factors
pistachios

ثبت سفارش جدید