چکیده
مبدل های آنالوگ به دیجیتال تقریب متوالی (ADC SA) به طور گسترده در کاربردهای بسیار توان پایین استفاده می شوند. در این مقاله، مصرف توان و خطی بودن مبدل های دیجیتال به آنالوگ (DAC) آرایه خازنی به کار رفته در ADC SA ها تحلیل شده اندست. به طور خاص، فرمول های شکل بسته برای مصرف توان و نیز انحراف معیار INL و DNL برای سه ساختار متداول پایه 2 شامل اثر خازن های پارازیت، ارائه شده و ساختارها مقایسه شده اند. تحلیل پیشنهادی می تواند در انتخاب بهترین ساختار و بهینه کردن آن در محاسبات دستی و ابزار طراحی به کمک کامپیوتر، به کار گرفته شود. نتایج اندازه گیری کارهای قبل و نیز نتایج شبیه سازی یک ADC SA 10 بیتی kS/s 10، دقت معادلات پیشنهادی را تأیید کردند. نشان داده خواهد شد که علیرغم آنچه معمولا فرض می شود، گرچه ظرفیت خازنی کل و مصرف توان این ساختارها که از خازن های تضعیف کننده استفاده می کند کمتر از ساختارهای وزن دار دودویی متداول به نظر می رسد، نیازهای خطی بودن، خازن واحد بسیار بزرگتری را به این ساختار تحمیل می کند، طوری که کل مصرف توان، بزرگتر است.
1-مقدمه
مبدل های آنالوگ به دیجیتال تقریب متوالی (ADC SA)، اخیرا به علت نیازهای مدار آنالوگ اکتیو حداقل و مصرف توان پایین آنها، در کاربردهای توان پایین دقت متوسط/ سرعت متوسط، مانند گره های حسگر بی سیم یا ادوات زیست سنجی قابل کشت، بسیار جذاب شده اند [1]-[7]. ساختار متداول یک ADC SA، همان طور که در شکل 1 نشان داده شده، شامل یک مدار نمونه برداری و نگه داشتن (S/H)، یک مقایسه کننده، یک رجیستر تقریب متوالی (SAR) و یک مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC) است…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید