چکیده
رایانش ابری را میتوان به عنوان یک مدل رایانشی و تحت شبکه و مبتنی بر اینترنت در نظر گرفت که با توجه به قابلیتهای توسعهپذیری و مقیاسپذیری در آن، میتواند خدمات ابری را بر مبنای تقاضای کاربران در اختیار آنها قرار دهد. در این پارادایم رایانشی، درخواست منبع و پاسخی که بین کاربران و سرویسدهندگان مبادله میشود باید با استفاده از استراتژی های تخصیص منبع مدیریت شود. بنابراین، تخصیص منابع به کاربران و آن هم بر مبنای نیازمندی آنها، یکی از چالشهای مهم در این محیط به شمار میرود. مکانیسم مزایده در رایانش ابری را میتوان به عنوان فرآیند خرید و فروش خدمات ابری و آن هم از طریق قرار دادن آن در مزایده و فروش خدمات به کسی که بیشترین پیشنهاد قیمت را داشته باشد، در نظر گرفت. البته تا جایی که میدانیم، هیچ مقالهی کامل و جامعی در خصوص بازبینی جدیدترین مکانیسم های مرتبط با این راهکار و بیان مسائل و مباحث باز پیش روی این راهکار ارائه نشده است. در همین راستا در این مقاله به ارائهی یک بازبینی جامع از مکانیسم های تخصیص منبع بر مبنای مزایده که تا به امروز برای محیط ابری ارائه شده است میپردازیم. همچنین مکانیسم های مهم تخصیص منبع ابری را به چهار دستهبندی تقسیم میکنیم: یک طرفه، دو طرفه، ترکیبی و سایر مکانیسم های مبتنی بر مزایده. علاوه بر این، در این چهار دستهبندی به بازبینی دستاوردهای مهم میپردازیم و مسائل جدید پیش روی این دستهبندی ها را تعریف میسازیم. در نهایت، نگاهی به تفاوتهای بین این مکانیسم ها خواهیم داشت و رهنمودهایی را برای تحقیقات آینده ارائه میدهیم.
1-مقدمه
رایانش ابری را میتوان به عنوان یک مدل تجاری جدید در نظر گرفت که برای دسترسی آسان و مبتنی بر تقاضای کاربران به منابعِ توزیع شده و مجازی سازی شده و آن هم با کمترین سربار مدیریتی استفاده میشود. رایانش ابری را میتوان به عنوان یک سیستم توزیع شده در نظر گرفت که از گروهی از منابع یکپارچه و مجازی تشکیل شده و بر مبنای توافق ضمانت نامه کیفیت خدمات (SLA) که بین سرویس دهنده و مشتری انعقاد می گردد، میتوان به این خدمات دسترسی پیدا کرد. امروزه، شرکتهای فناوری اطلاعات (IT) خدمات ابری متعددی اعم از خدمات نرمافزاری و اپلیکیشن های وب، تا خدمات ذخیرهسازی و ایمیل را ارائه میدهند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.