چکیده
اقدامات اولیه صورت گرفته در طراحی موجب بهبود کیفیت طراحی و کاهش خطاها در دستاورد ها، هزینه های پروژه و تکرار های منفی می شود. مطالعات پیشین فقط به بررسی خطاهای طراحی از دیدگاه ثابت شناختی و راهکارهای متمرکز بر اقدامات هر فرد به صورت جداگانه پرداخته اند. هدف از این تحقیق، شناخت روند پیدایش خطاهای طراحی و ارزیابی کاربرد نظریه شبکه اجتماعی و شبیه سازی جهت مقایسه محیط مرسوم با محیط مبتنی بر BIM - ناب به منظور مدیریت خطاهای طراحی می باشد. در این مطالعه، راهکاری جدید برای مدیریت خطای طراحی ارائه می شود که به ساختار تیم، پویایی تعاملات و انتشار خطا می پردازد. نتایج تئوری نشان می دهند که استفاده از شیوه های BIM - ناب موجب باز آرایی ساختارها و ارتباطات تیم طراحی جهت شناسایی زود هنگام خطاها، کاهش امکان وقوع مجدد آنها و محدود سازی میزان انتشار آنها می گردد.
1-مقدمه
خطاهای ایجاد شده در مرحله طراحی ممکن است اثرات شدیدی بر مراحل بعدی و نیز کل پروژه داشته باشند. قصور یا خطا در طراحی که در حین اجرا و یا پس از آن کشف می شود، حدود یک سوم از ارزش قرارداد را تشکیل می دهد [1] و به تأخیر در برنامه زمان بندی به دلیل دوباره کاری و تغییرات مورد نیاز جهت کاهش خطاها نیز منجر می گردد. نکته مهمتر، خطاهای جدی ایجاد شده در زمان طراحی است که در طی روند اجرایی پروژه برطرف نشده و ممکن است به خرابی فاجعه آمیز سازه منجر شوند [2-4]....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.