Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی پليمر " با موضوع " رابطه بین ساختار و ویژگی‌های غشاهای میکروپور تولید شده توسط دوسو جهت يافتگي مخلوط‌های سازگار‌ شده " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
رابطه بین ساختار و ویژگی‌های غشاهای میکروپور تولید شده توسط دوسو جهت يافتگي مخلوط‌های سازگار‌ شده
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Polymer
سال انتشار
2018
کد محصول
1013403
تعداد صفحات انگليسی
9
تعداد صفحات فارسی
21
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
5 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

در این مقاله، غشاهای میکروپور (دارای تخلخل میکرویی)  بر اثر جهت‌گیری/آرایش‌یافتگی دوسویه‌ی آمیزه‌ (مخلوط) پلیمریِ متشکل از انیدرید‌مونیک  (PPgMA) پیوند خورده با پلی‌پروپیلن (PP)، پلی‌آمید 6 (نایلون 6) و پلی‌پروپیلن تولید شدند. در طی جهت‌یافتگی دو محوری ( دوسو جهت‌يافتگي)، دامنه‌های ( حوزه‌ها، مناطق) PP که بعنوان فاز پیوسته است، دچار کاواک‌زایی شد در حالیکه دامنه‌های نایلون 6 به صورت صلب و کروی باقی ماندند. اثر ترکیب آمیزه بر کاواک‌زایی آنالیز شد و  برای شناسایی محدوده ترکیب مورد نیاز برای تشکیل یک حفره کامل، نمودارهای سه‌گانه تولید شدند.  اثرات نسبت کشش و ضخامت فیلم اولیه بر ویژگی‌های غشا نیز مورد مطالعه قرار گرفت. مشخص شد که غشاهای تولید شده، دارای تخلخل قابل تنظیم تا 62% و دارای حفرات در مقیاس نانویی می‌باشند. عملکر فیلتراسیون غشاهای با ضخامت‌های مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. مشخص شد که این غشاها، در جداسازی ریزدانه‌های لاتکس50 نانومتری- که به صورت سوسپانسیون در آب در آمده بودند- دارای راندمان فیلتراسیون بالایی می‌باشند. 

1-مقدمه

در دهه‌های اخیر، به غشاهای میکرو و مزوپور توجه زیادی شده است [1,2] . روش‌های مورد استفاده برای تولید این غشاهای میکروپور، به فرآیندهای مرطوب و فرآیندهای خشک تقسیم می‌شوند. دو روش فراوری مرطوب، عبارتند از وارونه‌سازی فاز (برگشت فاز ) و استخراج با القای حرارت . در تکنیک‌های برگشت فاز، از اختلاف انحلال‌پذیری پلیمرها در حلال‌های آلی و غیر آلی استفاده می‌شود (3-5). پلیمرهای قابل تولید توسط روش برگشت فاز، عبارتند از دی‌فلوئورید پلی‌وینیلیدین، نایلون 6،6، پلی‌سولفون، سلولز [6] ....

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی پليمر در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی پليمر در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




PP/Nylon blends
Biaxial orientation
Latex microbeads filtration

ثبت سفارش جدید