چکیده
ویژگی دو قطبی در میکروگریدهای dc یک ویژگی مطلوب با توجه بالا بردن قابلیت اطمینان و بازده سیستم میباشد. در هر حال، یک میکروگرید dc دوقطبی (BDCMG) نیاز به چندین مبدل dc-dc سنتی داشته تا هر دو قطب شبکه dc دو قطبی را تغذیه کند. برای کنترل این شرایط و حفظ کارائی بالا، یک توپولوژی جدید مبدل dc-dc دو خروجی-دو ورودی (DIDO) چهارپورته در این مقاله برای اینترفیس منابع PV خورشیدی و سلول سوختی (FC) در یک BDCMG فشار ضعیف ارائه شده است. این مبدل با فقط یک سلف دارای عناصر مداری کمتر نسبت به مبدلهای غیرمجزا dc-dc سنتی است. مبدل پیشنهادی یکی از ولتاژهای قطب باس dc را تنظیم میکند و MPPT مربوط به منابع خورشیدی را نیز تضمین مینماید. علاوه بر این، مبدل میتواند به صورت مبدل تک ورودی-دو خروجی (SIDO) بهرهبرداری شود. به دلیل آن که مبدل میتواند در وضعیتهای مختلف با فقط یک مجموعه کنترلر کار کند، پیچیدگی کنترل مبدل پیشنهادی کم است. برای طراحی سیستم کنترلی مبدل پیشنهادی، یک مدل سیگنال-کوچک برای هر وضعیت کاری استخراج شده است. مدلسازی تلفات و آنالیز کارائی مبدل پیشنهادی انجام شده است و موثر بودن و عملکرد آن از طریق شبیه سازی دقیق و نتایج آزمایشگاهی تحت شرایط کاری مختلف تایید شده است.
1-مقدمه
اتمام قریب الوقوع منابع سوختی و افزایش مداوم چالشهای مربوط به آلودگیهای زیست محیطی سبب شده است که تحقیقات بسیاری در زمینه منابع انرژی پاک و جایگزین صورت گیرد. منابع انرژی تجدیدپذیر (RES) نظیر فوتوولتائیکِ خورشیدی (PV) ، باد و سلولهای خورشیدی به عنوان گزینههای مشهور برای جایگزینی منابع سنتی در نظر گرفته میشوند. فاکتوری اصلی که در این زمینه مورد بررسی قرار میگیرد آن است که این منابع را میتوان به صورت کارآمدی با شبکههای تولید پراکنده نظیر میکروگریدها (بلوکهای سازنده آینده ی شبکه هوشمند) متصل نمود…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.