چکیده
مبدل قدرت چندپورتی اخیرا مورد توجه پژوهشگران و مهندسان قرار گرفته است، با این وجود این مبدل نیاز به بهبود در زمینه عملیات کلید زنی نرم، دوجهته بودن و مجتمع سازی دارد. در این مقاله، یک مبدل DC-DC سه پورته و سه کلیده دو جهته پیشنهاد شده است. این مبدل دارای یک پورت با ریپل جریانی پایین و یک پورت بدون ریپل جریانی میباشد. به دلیل ساختار مجتمع، استفاده از سلف تزویج و ساختار سوئیچینگ جدید، هدف های اشاره شده قابل دستیابی میباشند. یک روش کلیدزنی تغییر یافته در مبدل استفاده شده است که منجر به عملیات دوجهته مبدل در هر پورت میشود. تحلیل جامعی ارائه شده و ویژگی های مبدل توسط نتایج آزمایشگاهی ارزیابی شده است.
1-مقدمه
افزایش آلودگی هوا و گرم شدن جهانی به همراه کاهش منابع سوخت فسیلی، مهندسان را وادار به استفاده از انرژی های سبز مانند انرژی باد، فتوولتائیک و غیره نموده است. استفاده از الکترونیک قدرت برای به کار گیری این نوع از منابع انرژی ضروری میباشد ]1-4[. به دلیل مشکلات قابلیت اطمینان این منابع، استفاده از واحدهای ذخیره ساز انرژی و دیگر منابع انرژی به همراه منبع اصلی انرژی اجتناب ناپذیر میباشد ]5-10[. این سیستم ها میتوانند شامل یک مبدل واحد که دارای چندین پورت است باشند و هر منبع و بار بتواند به مبدل متصل شود. این مبدل مبدل چند ورودی یا چندپورتی نامیده میشود. استفاده از چنین مبدلهایی مزایای افزایش راندمان سیستم، قابلیت اطمینان و بهبود دینامیک سیستم به دلیل استفاده از کنترلر مرکزی را به دنبال دارد. مبدلهای زیادی در مقاله برای مدیریت توان بین منابع مختلف بررسی شده اند....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.