Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " حسابداری " با موضوع " تأثیر استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) روی سودآوری شرکت‌های کوچک و متوسط در کشورهای در حال توسعه: مطالعه در اوگاندا " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
تأثیر استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) روی سودآوری شرکت‌های کوچک و متوسط در کشورهای در حال توسعه: مطالعه در اوگاندا
نویسنده/ناشر/نام مجله :
International Journal of Technology and Management
سال انتشار
2017
کد محصول
1013193
تعداد صفحات انگليسی
12
تعداد صفحات فارسی
19
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
204 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

اهمیت شرکت‌های کوچک و متوسط در کشورهای در حال توسعه مثل اوگاندا رو به افزایش است؛ چرا که این شرکت‌ها در قبال 90 درصد از بازده بخش خصوصی و 70 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور، مسئول هستند؛ با توجه به این واقعیت که اغلب این شرکت‌ها، قبل از اولین سالگرد تأسیسشان به دلایلی با شکست مواجه می‌شوند، پس نباید به عملکردشان بی توجه بود. این مطالعه به بررسی تأثیر استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی روی عملکرد شرکت‌های کوچک و متوسط در کشورهای در حال توسعه به ویژه کشور اوگاندا می‌پردازد. اگرچه عوامل مختلفی در عملکرد شرکت‌های کوچک و متوسط دخیل هستند ولی این مطالعه به سودآوری آنها توجه دارد. مطالعات قبلی با هدف بررسی چگونگی و چرایی نرخ بالای شکست این شرکت‌ها، مشاهده نمودند که اغلب آنها در سال اول تأسیسشان شکست می‌خورند. آن‌هایی هم که باقی می‌مانند، در طول کسب و کارشان با مشکلات زیادی مواجه هستند. طبق نتایج داده‌های اولیه در این مطالعه، مقدار معناداری 00/0 برای همبستگی پیرسون به دست آمد که از سطح معناداری 05/0 کمتر است. یعنی شرکت‌های کوچک و متوسطی که از IFRS ها استفاده می‌کنند؛ عملکر بهتری از نظر سودآوری دارند، این امر از جانب محققان حوزه‌ی مدیریت و تجارت به طور دقیق بررسی نشده و این مطالعه به دنبال پر کردن این شکاف است. سیاست گذاران در کشورهای در حال توسعه با مسأله ی نرخ‌های شکست شرکت‌های کوچک و متوسط، درگیر هستند. زمان آن رسیده تا این سیاستگذاران، شرکت‌های کوچک و متوسط را مجبور به قبول تعهد کامل در قبال استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی کنند، این مطالعه هم این روش را راه حل مناسبی برای دوران آتی می‌داند تا از شکست احتمالی برخی از شرکت‌های کوچک و متوسط پیشگیری شده و بسیاری از اقتصادهای نوظهور هم تثبیت شوند.

1-مقدمه

استانداردهای حسابداری جهانی، معروف به استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) در اواخر 1990 از جانب نهاد استاندارد حسابداری بین المللی[1] (IASB) در انگلستان معرفی شد ولی تا سال 2003 (FASB، 2016) در کشورهای مختلف اروپایی به کار نمی‌رفت تا اینکه اتحادیه اروپا، اجازه‌ی این کار را صادر کرد و این استانداردها را به GAAP محلی واگذار کرده و گاهی هم با آن هماهنگ کرد بعد از اینکه کشورهای مختلف به خاطر افزایش تجارت بین جوامع مختلف و نیاز به هماهنگ سازی تمامی گزارش‌های مالی جهانی با گزارش حسابداری و مالی جهانی همسو شدند، پذیرش و کاربرد IFRS هم بسیار مورد توجه قرار گرفت. منظور از IFRS در واقع همان استانداردهای حسابداری بین المللی است که قبلاً هم به آن اشاره کردیم. این استانداردهای حسابداری که از جانب هیئت استانداردهای حسابداری بین المللی ایجاد شدند، مجموعه‌ی واحدی از گزارش‌های مالی و روش‌های هماهنگ معامله در میان شرکت‌ها را در اختیارشان قرار می‌دهند. برخی از کشورها به طور جبری یا اختیاری از این استانداردها استفاده می‌کنند تا به هدفشان دست یافته و تجارت بین المللی خودشان را تقویت کنند...

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله حسابداری در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده حسابداری در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



International financial reporting standard (IFRS)
Small and medium enterprises

ثبت سفارش جدید