چکیده
این مقاله، بر مبنای دیدگاه مدیریت دانش، به مطالعه ی ادبیات پژوهشی مربوط به قابلیت های جدید شرکتها میپردازد بدین منظور که درک شود، این شرکتها چگونه شکاف های دانش را پر میکنند و قابلیت های فناوری، بازاریابی، مدیریت و فناوری اطلاعات و ارتباطات را توسعه میدهند. به طور خاص، این مقاله نقش شبکه را در این پویایی مورد بررسی قرار می دهد. اگرچه شرکتهای مبتنی بر فناوریهای جدید، برای معرفی محصولات نوآورانه در بازار، دارای پتانسیل بالایی هستند، اما این شرکتها ممکن است از شکافهای مهمتری در دانش رنج ببرند و نقطه ضعفهای بسیاری از نظر تواناییهای سازمانی داشته باشند. نتایج یک پژوهش کمّی که بر روی یک مجموعه داده اصلی (که متشکل است از بیش از 400 شرکت ایتالیایی جدید که متخصص در حوزه صنایع سطح بالا هستند) انجام شده است، نشان می دهد که این شرکت ها بهمنظور حمایت از رشد تواناییهایشان، عمدتا دانش را از طریق مدیریت روابط شدید میان منابع خارجی مختلف، کسب میکنند. علاوه بر این، توسعهی قابلیتهای مختلف از سوی بنیانگذاران باتجربه صنعتی و فارغ التحصیلان جوانِ حاضر در تیم بنیانگذاران، مورد حمایت قرار میگیرد.
1-مقدمه
بسیاری از محققان، به نقش این قابلیتها در حفظ مزیتهای رقابتیِ شرکتها اشاره داشته اند (بهعنوان مثال، Teece، 1986). فرآیند توسعه قابلیتهای داخلی یک شرکت، بهشدت به شیوه های مدیریت دانش آن شرکت وابسته است، قابلیتهای بسیاری وجود دارند که مرتبط با دانش میباشند و شرکت از طریق منابع مختلف و همچنین از طریق فرایندهای رسمی و غیر رسمی میتواند آنها را به دست آورد. این مسئولیت جدید موجب میشود که این روند برای مؤسسات جدید اهمیت بیشتری پیدا كند تا شركت های معتبر (Stinchcombe، 1965). مشاغل جدید به دلیل محدودیت های مربوط به راه اندازی سازمان جدید، روابط اجتماعی که میبایست برای جذب حمایت از شرکت ایجاد شود، کمبود دانش کافی برای مدیریت وظایف جدید و در نهایت عدم ارتباط پایدار با بازار، رنج بسیاری را متحمل میشوند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.