چکیده
زنجیره بلوکی که ساز و کار اصلی در بیتکوین را تشکیل میدهد، اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته است. زنجیره بلوکی به عنوان یک پایگاه داده عمومی عمل میکند که ذخیره سازی معامله های انجام شده در آن تقریبا غیر ممکن است. زنجیره بلوکی دارای تعدادی ویژگی کلیدی میباشد؛ ویژگی هایی از قبیل: عدم تمرکز، پایداری، ناشناس بودن و قابلیت اطمینان. زنجیره بلوکی به بهبود بهره وری و امنیت کمک می کند. این امر میتواند در زمینه های بسیاری از جمله خدمات مالی، سیستم شهرت و سرویس های عمومی اِعمال شود. با این حال، چالش های فنی بسیاری نیز وجود دارند که مانع از استفاده گسترده از زنجیره بلوکی میشوند؛ چالش هایی همچون: مسأله مقیاس پذیری، نفوذ به حریم خصوصی و غیره. این مقاله بررسی جامعی را در زمینهی فناوری زنجیره بلوکی ارائه میدهد. به طور خاص، ما در اینجا برای اولین بار یک مرور کلی بر روی فناوری زنجیره بلوکی انجام میدهیم. سپس به معرفی الگوریتم های اجماعیِ زنجیره بلوکی میپردازیم. بعد از آن به بررسی برنامه های کاربردی زنجیره بلوکی و چالش های فنی و همچنین پیشرفت های اخیر آن میپردازیم. در پایان، مسیرهای تحقیقاتی آینده را نیز مورد بحث قرار میدهیم.
1-مقدمه
اخیرا ارز رمزی توجه گسترده ای را از سوی صنعت و دانشگاه به خود معطوف داشته است. بیتکوین که اغلب به عنوان اولین ارز رمزی شناخته میشود، با 10 میلیارد دلار در سال 2016، موفقیت بزرگی را در بازار سرمایه کسب کرده است (coindesk، 2016). زنجیره بلوکی مکانیسم اصلی بیتکوین است. بیتکوین برای اولین بار در سال 2008 معرفی شد و در سال 2009 به اجرا درآمد (Nakamoto، 2008). زنجیره بلوکی را میتوان به عنوان یک پایگاه داده عمومی در نظر گرفت که در آن تمام معاملات در زنجیرهای از بلوک ها ذخیره میشوند. این زنجیره زمانیکه بلوک های جدیدی به آن اضافه میشوند، به طور مداوم رشد میکند....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.