Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " زمين شناسی " با موضوع " شناسایی ماهیت مرزهای لیتوژئوشیمیایی در مغزه‌های حفاری " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
شناسایی ماهیت مرزهای لیتوژئوشیمیایی در مغزه‌های حفاری
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Journal of Geochemical Exploration
سال انتشار
2018
کد محصول
1012983
تعداد صفحات انگليسی
12
تعداد صفحات فارسی
29
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
6 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

برای استخراج اطلاعات زمین‌شناسی از داده‌های ژئوشیمیایی به دست آمده از نمونه‌های مغزه حفاری اکتشافی به تکنیکهای سریع و قابل‌اعتمادی نیاز است چرا که پایگاه‌های داده‌های ژئوشیمیایی آنقدر در حال بزرگ‌شدن هستند که تفسیر دستی آن‌ها غیرممکن است. تکنیک‌های خودکار شناسایی مرز که از تبدیل موجک پیوسته استفاده می‌کنند روشی رایج در استخراج مرزهای زمین‌شناسی چند مقیاسی از سیگنالهای چاه حفاری به شمار می‌روند. البته این تکنیکهای آشکارسازی مرز بین مرزهای شارپ (مشخص) و تدریجی تمایزی قائل نمی‌شوند که این تمایز اهمیت زیادی در تفسیر زمین‌شناسی زیرسطحی یا تخمین ذخایر دارد. در این مقاله نشان می‌دهیم که چگونه معیار (وابسته به مقیاس) شارپ‌بودن نسبی مرز را می‌توان از نتایج تبدیل موجک پیوسته استخراج کرد. نتایج روش خودکار با نتایج تفسیرهای 15 زمین‌شناس مقایسه شده‌اند. این مقایسه نشان‌دهنده نیاز به روش‌های دیگر انتخاب مرز در صورت شارپ‌نبودن مرزهاست. همچنین این نتیجه نشان می‌دهد که چگونه ماهیت چندمقیاسی معیار شارپ‌بودن امکان تحلیل مطمئن گرادیان را در سیگنالهای نویزدار فراهم می‌کند.

1-مقدمه

تقاضا برای تکنیکهای سریع و معتبر برای استخراج اطلاعات زمین‌شناسی از داده‌های چاه حفاری اکتشافی رو به افزایش است. این امر به علت فراهم‌شدن ابزارهای جدید برای سنجش داده‌های ژئوشیمیایی از قبیل ابزارهای سیار XRF است (فیشر و همکاران، 2014). برای شناسایی موقعیت مرزهای شارپ در داده‌های چاه حفاری می‌توان از تکنیکهای آشکارسازی لبه استفاده کرد. مفیدترین این تکنیک‌ها آشکارسازهای چندمقیاسی لبه هستند که بر مبنای تبدیل موجک پیوسته قرار دارند چرا که مقیاس ذاتی را بر قدرت تفکیک مرزها اعمال نمی‌کنند اما همچنان از نظر محاسباتی کارآمد هستند و بنابراین به ابزاری محبوب برای استخراج مرزهای شارپ از داده‌های گمانه حفاری تبدیل شده‌اند....

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله زمين شناسی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده زمين شناسی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:


Multiscale
Gradient
Compositional data
Edge-detection

ثبت سفارش جدید