چکیده
هدف- هدف اصلی مقاله حاضر بررسی مزایا و معایب استفاده کارمندان از رسانه های اجتماعی در راستای شهرت و آوازه سازمان بوده و پیشنهاداتی برای یک رویکرد مدیریت استراتژیک ارائه می دهد.
طرح/روش شناسی/رویکرد- یافته های مطالعه حاضر مبتنی بر مرور جامع ادبیات بوده است که به منظور تایید هرچه بیشتر این مطالعه،به چند مثال عملی مهم نیز اشاره شده است.
یافته ها- به واسطه رسانه های اجتماعی، کارکنان سازمان ها با اعمال و گفته های آنلاین خود، به عنوان سفیران قدرتمند برند فعالیت می کنند. این امر مستلزم برخورداری از یک رویکرد مدیریتی استراتژیک جهت استفاده کارمندان از رسانه، شامل پژوهش، دسترسی به اینترنت در محیط کار، الزام و اجبار از جانب مدیران، تشکیل گروه هایی در رسانه های اجتماعی، اجرای اصول راهنمایی و سیاست ها، آموزش و تعلیم، یکپارچگی و همچنین هدفگذاری و سنجش می باشد. این هشت مرحله مهم، زمینه پیشگیری از مخاطرات و افزایش مزایای حضور کارکنان در وبسایت های اجتماعی را در اختیار متخصصین ارتباطی قرار می دهد.
اصالت/اعتبار- پروژه تحقیقاتی حاضر به سبب معایب موجود در رویکرد مدیریت استفاده کارکنان از رسانه های اجتماعی انجام شده و هشت مرحله استراتژیک مهم برای مدیریت هر چه بهتر مشارکت کارکنان در مذاکرات اجتماعی ارائه می دهد.
-1مقدمه
رسانه های اجتماعی، به عنوان یکی از پیشرفت های مهم زمان معاصر، زندگی خصوصی و حرفه ای افراد را به کلی دگرگون کرده اند. در قرن بیست و یک، رسانه های اجتماعی دیگر نه به عنوان محل عرض اندام مبتدیان، بلکه به عنوان مهمترین چالش متخصصان ارتباط مطرح شده اند.
ارتباط و اهداف
هم در ادبیات پژوهشی به اهمیت استفاده کارکنان از رسانه های اجتماعی در فرآیند مدیریت شهرت و آوازه سازمان ها به کرات اشاره شده است و هم کارورزان و اقدام پژوهان به خوبی به این نکته واقف هستند. در این راستا پیشنهادات متعددی برای نحوه مدیریت مزایا و معایب حضور کارکنان در رسانه های اجتماعی و حمایت از آوازه سازمان ها مطرح شده است، اما این پیشنهادات اکثرا متمرکز بر اقدامات تاکتیکی هستند تا مدیریت استراتژیک…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.