Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " پیشرفت‌های اخیر و چالش‌های موجود در حوزه سلول‌های خورشیدی پروسکایت مبتنی بر هالیدهای آلی فلزی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
پیشرفت‌های اخیر و چالش‌های موجود در حوزه سلول‌های خورشیدی پروسکایت مبتنی بر هالیدهای آلی فلزی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Renewable and Sustainable Energy Reviews
سال انتشار
2017
کد محصول
1012876
تعداد صفحات انگليسی
14
تعداد صفحات فارسی
47
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
4 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

بازدهی سلول‌های خورشیدی پروسکایت (PSC ها) مبتنی بر هالیدهای ترکیبی/هالیدهای آلی فلزی به صورت فیلم‌های نازک، به‌سرعت از 3.8% در سال 2009 به 20.1% در سال 2015 افزایش پیدا کرده است. افزایش بازدهی و نیز انعطاف‌پذیری در مواد مورد استفاده و نیز ساختار این سلول‌ها، دلیل اولیه ظهور آن‌ها در بازار فتوولتائیک بوده است. مشخصه‌های متمایز ذاتی مربوط به مواد پروسکایت در اصل دلیل اصلی این افزایش بازدهی است. انواع روش‌های مختلف و نیز ساختارهای مختلف برای ساخت سلول‌های خورشیدی پروسکایت پیشرفته به کار رفته است. همانند بسیاری از پارامترهایی که قابل بهینه‌سازی هستند، بازدهی این قطعات را نیز می‌توان بیش از این بهبود داد. این مقاله مروری، مشخصه‌های ذاتی مواد پروسکایت هالید سرب و نیز پیشرفت‌های اخیر در کاربرد این مواد جدید را در تولید سلول‌های خورشیدی کارآمد ارائه می‌کند. فاکتورهای کلیدی که روی عملکرد سلول خورشیدی اثرگذار است، مورد بررسی قرار می‌گیرد. دورنما و نیز لزوم استفاده از مواد پروسکایت بدون سرب نیز مورد بحث قرار می‌گیرد.

1-مقدمه

انرژی‌ای که می‌توان از تابش خورشید که یک منبع فراوان و پاک است، استخراج کرد، در حدود 5.4×01024 J در هر سال است [1]. بنابراین، انرژی خورشیدی هزارها مرتبه بیشتر از برقی است که امروزه از سوخت‌های فسیلی نظیر نفت، زغال‌سنگ و گاز تولید می‌شود [2] که به ترتیب 6.3×101 J ، 5×1021J و 20×1021J در هر سال می‌باشد [1]. سلول‌های فتوولتائیک (PV) مناسب‌ترین تجهیزات برای تبدیل مستقیم نور خورشید به توان الکتریکی هستند [3]. فناوری‌های PV در حالت نرمال بر اساس مواد حساس به نوری که در ساخت آن‌ها استفاده شده‌اند، نام‌گذاری می‌شوند [4]. مشخصه‌های شماتیکی ساختار سلول‌های PV با استفاده از فناوری‌های فیلم نازک مبتنی بر ویفر که در شکل 1 ارائه شده است، طراحی می‌گردد. ویفرهای نیمه‌هادی برای ساخت سلول‌های خورشیدی مبتنی بر ویفر استفاده می‌شود که به زیرلایه نیاز نداشته اما در عمل با شیشه به‌منظور حفاظت، پوشیده می‌شوند. سلول‌های خورشیدی فیلم نازک با رسوب‌گذاری فیلم‌های اکسید (مواد نیمه‌هادی) روی شیشه، پلیمر و یا زیرلایه فلزی ساخته می‌شوند. سلول‌های خورشیدی مبتنی بر فیلم‌های نازک از نظر ساختار به فیلم‌های رنگی (DS)، پلیمری و نقطه کوانتومی و درنهایت نیز پروسکایت تقسیم‌بندی می‌شوند....

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی برق در زمینه کلمات کلیدی زیر است:





Perovskite solar cells
Device architectures
Photovoltaic market
Intrinsic properties

ثبت سفارش جدید