چکیده
در این مقاله، تاثیر ساختار روتور بر تغییرات شاخص های تشخیص خطا برای موتورهای سوئیچ رلوکتانسی (SRM)، مورد مطالعه قرار گرفته است. به منظور دست یابی به این هدف، دو SRM جدید به صورت SRM روتور شیب دار (SRM-SL) و SRM روتور-پله ای (ST-SRM) تحلیل و همراه با یک SRM معمولی تست شده است. براین اساس، سه شاخص مشهور به صورت تغییرات شاخص اندوکتانس مشترک (MII)، شاخص نیرو شعاعی (RFI)، و شاخص گشتاور (TI) به منظور تشخیص ارزیابی رخداد خطا گریز از مرکز در ساختارهای مختلف پیشنهاد شده است. به منظور ارزیابی مشخصه های موتور، تغییرات نشتی شار، چگالی شار و اندوکتانس به صورت برخی از صفات الکترومغناطیسی SRM، SRM-SL و ST-SRM به دست آمده است و با به کارگیری روش المان محدود گذرا سه بعدی تحلیل شده است. سپس، تمامی این سه موتور با توجه به خطا گریز از مرکز و شاخص تشخیص خطا به صورت مجزا در سطوح مختلف شدت خطا به دست آمده اند. به طور خلاصه، تاثیر ساختار روتور بر تمامی این سه شاخص در ابتدا تحلیل شده است. سپس، مقاوم ترین و تحمل پذیرترین شاخص در برابر خطا مستقل از ساختار موتور برای یک کاربرد مشخص معرفی شده است. به منظور تایید نتایج شبیه سازی، یافته های تجربی نیز شامل شده اند.
-1مقدمه
تشخیص و تحلیل خطا، یکی از مهم ترین نیازمندی ها در حوزه نظارت و کنترل ماشین های الکتریکی راه اندازی شده جهت جلوگیری بیشتر از بازده کمتر، آسیب های ناگوار و همچنین افزایش زمان عملکرد مفید ماشین می باشد. روش های مختلف طراحی مانند مدلسازی تحلیلی [1,2]، روش المان محدود [3,4]، مدار معادل مغناطیسی [5]، نظریه تابع سیم پیچ [6]، روش تفاضل محدود [7]، تحلیل ساخت مجدد میدان توسعه یافته [8]، و ... این موضوع به این معنی است که کاربرد روش ها باید با درنظرگرفتن اثرات ساختارهای فیزیکی ماشین های مختلف ارزیابی شود…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید