Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,265,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی فناوری اطلاعات " با موضوع " حملات کش VM متقابل در AES " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
حملات کش VM متقابل در AES
نویسنده/ناشر/نام مجله :
IEEE, Transactions on Multi-Scale Computing Systems
سال انتشار
2016
کد محصول
1012766
تعداد صفحات انگليسی
14
تعداد صفحات فارسی
41
قیمت بر حسب ریال
1,265,000
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

حملات مبتنی بر کش می­توانند بر تکنیک ­های تفکیکی سطح نرم­ افزار جهت بازیابی کلیدهای رمزنگاری در امتداد مرزهای VM غلبه کنند. در نتیجه، این باور وجود دارد که حملات کش، تهدیدی جدی برای ابرهای عمومی هستند. در این مقاله، ما اثربخشی حملات کش در چنین سناریوهایی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. ما بطور ویژه روش­ های Flush+Reload و Prime+Probe را برای پیاد ­سازی حملات کانال جانبی کش بر بستر openSSL محبوب AES اعمال می­کنیم. حملات بر روی هسته­ ها در شرایط VM متقابل وارد آمده و با موفقیت تمامی کلیدهای رمزنگاری را در زمانی کوتاه بازیابی می­ کنند – این بیانگر تهدیدی عملی برای سیستم­ های واقعی است. نتایج ما نشان می­ دهد که نشت شدید اطلاعات از طریق کش در سیستم ­های مجازی اتفاق می­افتد و بایستی پیاده­ سازی AES با دقت انجام گیرد. در حقیقت، ما برای نخستین بار اثربخشی حملات بر روی نمونه­ های مستقر بر ابر EC2 آمازون را نشان دادیم. ما چنین استدلال کردیم که برای استفاده­ ی امن از پرکاربردترین سایفر بلوکی جهان یعنی AES، بایستی بر پیاده­ سازی سخت ­افزاری ایمن با زمان ثابت ارائه­ شده توسط فروشندگان CPU تکیه کرد.

1-مقدمه

در سالیان اخیر، ابر و مجازی ­سازی در هر دو بخش دولتی و خصوصی پذیرفته شده­ و به سطوح بی­ سابقه ­ای دست یافته ­اند. از سرورهای بازی تا پایگاه داده­ ی برنامه ­های کاربردی موبایل، تعداد فزاینده ­ای از سیستم ­های با ساماندهی و مالکیت خصوصی به فضای ابری راه یافته ­اند. برای بهره­ گیری از این فرصت­ها، شرکت­ های بزرگ فناوری همچون آمازون، گوگل و مایکروسافت به ارائه ­دهندگان سرویس ابر (CSP) تبدیل شده ­اند، در حالیکه نت­فلیکس، دراپ­باکس، اینستاگرام، و پینترست برخی از بزرگترین مشتریان CSP ها هستند. با اینحال، تاکنون پتانسیل کامل ابر تحقق نیافته است. بزرگ­ترین دغدغه­ ای که شرکت­ها و افراد را از بکارگیری بیشتر ابرها بازمی­دارد، امنیت داده ­ها و حریم شخصی است....



ثبت سفارش جدید