چکیده
این مقاله با هدف بررسی عوامل کلان اقتصادی ریسک اعتباری در بخش بانکی نپال با استفاده از مدل سازی سری های زمانی انجام شده است. مقاله حاضر بر اساس این فرضیه شکل گرفته است که محیط اقتصاد کلان مانند چرخه کسب و کار، تورم، عرضه پول، نرخ بهره بازار و نوسانات ارز بر ریسک اعتباری بانک ها که توسط مطالبات معوق وام های ناموفق (NPLها) پروکسی سازی شده است، تاثیر می گذارد. این مقاله با استفاده از سری سالانه 2001-2011، هم دوره رونق و هم بحران مالی اخیر را پوشش می دهد. یافته های مقاله نشان می دهند که متغیرهای کلان اقتصادی تورم و نوسان ارز خارجی بر ریسک اعتباری بانک در نپال اثر گذاشته اند. این نتایج چند کاربرد برای سیاستگذاران، قانونگذاران و مدیران دارد چرا که مطالعه حاضر دوره بحران اخیر را پوشش می دهد و نیز شکاف تحقیقات را پر میکند و بر اساس دانش ما اولین مطالعه عمیق در رابطه با تعیین ریسک اعتباری در نپال است.
-1مقدمه
بحران مالی اخیر علاقه به هزینه هایی که بحران های بانکی می توانند بر اقتصاد داشته باشند را بر انگیخته است (اگنلو، فورسری و همکاران 2011). در عین حال، همچنین برخی از اقتصاددانان را به بررسی دوباره عوامل تعیین کننده ای برانگیخته است که ممکن است آغازگر بحران های بانکی باشند (لیون و والنسیا 2010). در نظر گرفته شده است که عوامل اقتصاد کلان نقش مهمی در این مورد بازی کنند (دمیرگاچ-کانت و دتراگیاچه 1998؛ خلولین 2002). به شکل ویژه تر، شرایط نامطلوب اقتصادی، که رشد کم و یا منفی است، بهره بالا و نرخ تورم بالا برای بحران های بانکی مطلوب است (دمیرگاچ-کانت و دتراگیاچه 1998)…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.