چکیده
در این مقاله، یک ابزار تحلیل تصادف به نام تحلیل گر تصادفات جادهای توسعه داده می شود تا به کمک آن بتوان ایمنی ترافیکی را در هر مکان خاص متجسم کرد. ابتدا، مروری بر مقالات انجام می شود که در آن، روش های موجود برای شناسایی مکان های جادهای پرخطر در سراسر جهان به صورت اجمالی مرور می شوند. در اغلب مطالعات مربوط به شناسایی مکان های پرخطر، دو فاز مهم قابل تشخیص هستند. در فاز اول، یک شاخص ایمنی محاسبه می شود. سپس در فاز دوم، بررسی می شود که آیا مقدار این شاخص ایمنی از مقدار آستانه از پیش تعیین شده بسیار بیشتر است یا خیر. بعد از بحث نظری درباره این دو فاز، یک ابزار جدید مبتنی بر سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) توسعه می یابد که به کمک آن می توان پرخطرترین مکان های جادهای را شناسایی کرده و به صورت جغرافیایی متجسم ساخت. در یک موردپژوهی در بزرگراه E313 در فلاندرز، سه شاخص تصادف محاسبه می شوند: چگالی تصادف، ریسک تصادف و تعداد موردانتظار تصادفات بر پایه یک مدل تصادف (روش بیزی تجربی). بنابراین، مکان های دارای اولویت در هر روش تعیین می شوند. پس از آن، مزایا و معایب هر روش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
1-مقدمه
ترافیک جادهای، یکی از پیچیده ترین و خطرناک ترین سیستم هایی است که ما هر روزه با آن روبرو می شویم (سازمان بهداشت جهانی [WHO]، 2004). این بدین معنی است که هر ساله تصادفات جادهای بسیاری رخ می دهد. در نتیجه، نه تنها تعداد بسیاری قربانی می شوند، بلکه تصادف یکی از مهمترین عوامل مرگ در جهان است (Moons & Brijs, 2009). تصادفات جادهای در کنار رنجی که برای انسان ایجاد می کنند، هزینه های اجتماعی و اقتصادی فراوانی نیز دارند…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.