چکیده
در این مقاله، یک کانورتر DC-DC غیرایزوله با بهره ی ولتاژی زیاد ارائه میشود. سه عدد دیود، سه عدد خازن، و یک سلف و سلف تزویج شده در این کانورتر استفاده می شوند. از آنجاکه القاگر به ورودی متصل است، ریپل های کوچکی در جریان ورودی ایجاد میشوند که اهمیت زیادی در تعقیب نقطه ی توان بیشینه در پنل های فتوولتائیک (PV) دارند. تنش ولتاژی بر روی کلید S توسط دیود D1 و خازن C1 مقید می شود. در نتیجه، کلید اصلی دارای مقاومت روشن کم RDS(on) را میتوان برای کاهش تلفات هدایتی مورد استفاده قرار داد. به علاوه، کلید اصلی تحت جریان صفر، روش میشود. این موجب کاهش تلفات کلیدزنی میشود. تحلیل حالت ماندگار کانورتر پیشنهادی در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است. نهایتاً مدار اولیه ی کانورتر پیشنهادی پیاده سازی میشود تا اعتبار این تحلیل ها مورد قضاوت قرار گیرد.
1-مقدمه
تبعات محیطی استفاده از سوخت های فسیلی و خالی کردن مخازن زمینی آنها، بکارگیری منابع انرژی پایدار و پاک را ضروری ساخته است. این انرژیهای پاک، شامل پیل های سوختی (F.C.)، انرژی بادی و PV را میتوان به عنوان سیستم های تولید پراکنده (DG) مورد استفاده قرار داد. این سیستم های DG، ولتاژ خروجی کم و وابسته به شرایط جوی دارند [1-3]. برای مثال، در برخی سیستم ها، سلول های PV به صورت سری به هم وصل میشوند تا ولتاژ خروجی را افزایش دهند. با اینحال، در اینگونه موارد نمیتوان اثر سایه را نادیده گرفت [4، 5]. کانورتر DC-DC افزاینده ی ولتاژ بالا را میتوان در این سیستم ها به عنوان کانورترهای رابط برای افزایش ولتاژ خروجی مورد استفاده قرار داد. با اتصال این کانورترها به پنلهای PV، میتوان آنها را بطور مستقل کنترل کرد. نسبت تبدیل بزرگ، بازدهی بالا و اندازه ی کوچک، ویژگی های اصلی کانورترهای افزاینده ی ولتاژ بالا هستند [6-8]. برای کاربردهای PV و F.C.، ریپل کم جریان ورودی نیز اهمیت دارد...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.