چکیده
با نصب و راه اندازی واحدهای تولید پراکنده می توان مزایای بالقوۀ متعددی از نظر کیفیت و قابلیت اطمینان توان تحویلی به دست آورد. برای بهره مندی کامل از این مزایا باید واحدهای تولید پراکنده با اندازه های بهینه را در محل های مناسبی قرار داد. در غیر این صورت، نصب و راه اندازی آنها می تواند تاثیرات منفی بر کیفیت توان و عملکرد سیستم داشته باشد. در طول سال های گذشته، روش های بهینه سازی قدرتمند و مختلفی برای ادغام بهینۀ تولید پراکنده ارائه شده است. بنابراین روش های بهینه سازی به طور پیوسته در حال تکامل هستند و اخیرا نیز در بسیاری از مطالعات جدید مورد توجه قرار گرفته اند. در این مقاله، روش های بهینه سازی اخیری که برای حل مسئلۀ تعیین محل و اندازۀ واحدهای تولید پراکندۀ حاصل از منابع انرژی تجدیدپذیر به کار برده شده اند، بر اساس طبقه بندی جدیدترین مقالات با ارجاعات زیاد مورد بررسی قرار می گیرند. بهعلاوه در این مقاله، محرک های زیست محیطی، اقتصادی، تکنولوژیکی، فنی و نظارتی که منجر به افزایش توجهات به ادغام تولید پراکنده شده اند، مورد تحلیل قرار می گیرند و همچنین مروری بر چالش هایی که باید بر آنها غلبه کرد نیز ارائه می شود. در نهایت تمام روش های مهمی که از تکنیک های بهینه سازی ادغام تولید پراکندۀ حاصل از منابع انرژی تجدیدپذیر استفاده می کنند، مورد بررسی قرار می گیرند. خلاصه ای از الگوریتم های بهینه سازی ابتکاری رایج به همراه فهرست مزایا و معایب آنها مورد بحث و بررسی قرار می گیرند تا بتوان مسیرهای بالقوۀ جدیدی برای روش های ترکیبی که تاکنون بررسی نشده اند، به دست آورد.
1-مقدمه
جامعۀ بین المللی برای اولین بار در طول بیش از دو دهه در مورد هدف مشترک کاهش انتشار گازهای گلخانهای (GHG) در پاریس COP21 به توافق رسید و نقشۀ راهی برای پایان دادن به سلطۀ سوخت های فسیلی در بیش از دو قرن گذشته ارائه داد. این توافق جهانی نه تنها مردم جهان در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه را امیدوار کرد، بلکه پیام مهمی نیز به سرمایه گذاران برای تسهیل گذار به اقتصادهای کم کربن فرستاد...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.