چکیده
این مقاله به معیار طراحی بهینه برای حداکثر چگالی گشتاور و بازده یک موتور مغناطیس دائم راه اندازی خط (LSPMM) تک فاز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) و روش اجزای محدود (FEM) می پردازد. تمرکز این مقاله، بر روی یافتن یک حل طراحی از طریق مقایسه حداکثر چگالی گشتاور و بازده حاصل از تغییرات شکل روتور است. سپس یک حل ترکیبی طراحی مرکب مرکزی (CCD) معرفی شده و پارامترهای موتور که بازده و حداکثر گشتاور مورد نیاز را برآورده می کنند، توسط نقشه مشخصه بدست آمده از تحلیل مدار معادل محور d-q، تعیین می شوند. سپس طراحی شکل هندسی که پارامترهای موتور را برآورده می کند، انجام شده است. در انتها، LSPMM بهبود یافته، ساخته شده و برای اندازه گیری حداکثر گشتاور و بازده، تست شده است.
-1مقدمه
یک موتور القایی تک فاز که با برق تجاری و بدون ادوات کلیدزنی الکترونیک قدرت و حسگر موقعیت کار می کند، نسبت به سایر موتورهای الکتریکی تغذیه شده با اینورتر، اقتصادی تر است و پایداری بیشتری دارد [1]، [2]. لذا، عملکرد مستقیم با تغذیه منبع ولتاژ تک فاز تجاری وسایل خانگی، در حال عمومیت یافتن است. با این وجود، این موتور دارای مشکلاتی مانند لرزش ناشی میدان گردان نامتعادل سیم پیچی های اصلی و کمکی و دشواری در بهبود بازده به علت تلفات میله هادی است [3]…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید