چکیده
هدف این تحقیق، بررسی اثر محصورکنندگی FRP بر کاهش آسیب یک قاب بتن آرمه 8 طبقه با محصورشدگی ضعیف است که در معرض شدت های لرزه ای مختلف قرار می گیرد. تحلیل های تاریخچه زمانی غیرالاستیک و آسیب برای قاب با محصورشدگی ضعیف و مقاوم سازی آن با FRP انجام می شود. تحلیل ها هم چنین برای یک قاب مشابه از لحاظ هندسی انجام گردید که با الزامات محدودکننده تر یک قاب متوسط برای مقایسه با قاب های با محصورشدگی ضعیف و مقاوم شده طراحی شدند. نتایج حاصل، اثر مثبت محصورکنندگی FRP که بطورچشمگیری آسیب قاب های با محصورشدگی ضعیف را تا یک یا دو سطح آسیب کاهش می دهد، تأیید می نماید. این مقایسه آشکار کرد که قاب با محصورشدگی ضعیف بطور اساسی به قاب متوسط ارتقا یافته است. این نتایج برای طراحی سازه که در زمینه مقاوم سازی فعالیت دارند، سودمند خواهد بود. محدودیت این تحقیق نیز ارائه می گردد.
1-مقدمه
نقش های هم فولاد عرضی در سازه های بتن آرمه (RC)، (1) جلوگیری از کمانش آرماتورهای طولی؛ (2) جلوگیری از تسلیم برشی؛ (3) محصورکردن بتن می باشد. شمار بسیاری از ساختمان ها در بخش های مختلف دنیا زمانی که برخلاف الزامات آیین نامه های مدرن مورد سنجش قرار می گیرند، ساختمان هایی با کمبود فولادعرضی شناسایی می شوند. بسیاری از این ساختمان ها براساس آیین نامه های قدیمی تر طراحی شده اند که در آنها بارهای زلزله در مقایسه با روش های اجرایی امروزی مورد تأکید کمتری قرار داشتند و از طرفی بارهای ثقلی به عنوان بارهای طراحی اصلی در نظر گرفته می شدند.....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.