چکیده
هدف این مقاله مدیران فعلی و آینده حوزه مدیریت فن آوری (TM) و مربیان آنها می باشد. پس از توصیف مختصر TM به عنوان یک رشته مدیریتی، چالش های احتمالی که در این زمینه افزایش می یابد مطابق با سه فرایندی که در چارچوب TM مطرح می شود یعنی نوآوری، عملیات و استراتژی معرفی می گردد. سپس مجموعه ای از گزاره ها در مورد تاثیر بالقوه این چالش ها بر روی متخصصان TM مطرح می شود. در ادامه بر چشم انداز دراز مدتی متمرکز می شویم که متخصصان TM را قادر می سازد دانش و مهارت کنونی خود را در نظر بگیرند تا بتوانند برای چالش هایی که در آینده به وجود می آیند آماده شوند. این مقاله با اشاراتی برای متخصصان و مربیان به پایان می رسد.
1- مقدمه
هدف این مقاله درک چالش های پیش روی مدیرانی است که مسیر شغلیای را در زمینه مدیریت فن آوری (TM) دنبال می کنند. رشته TM در اواسط دهه 1950 (Allen, 2004) دایر و در اواخر دهه 1980 به یک رشته ثابت تبدیل شد. (Cetindamar et al.، 2009). طبق گفته انجمن بین المللی به مدارس عالی تجاری (AACSB، 2009) TM در قرن 21 تبدیل به یک موضوع کسب و کار سنتی شده است (AACSB, 2009). ادبیات موجود، رشد فکری TM به عنوان یک رشته و روند تاثیرگذار در مجلاتی که مقالات TM را منتشر می کنند توصیف می کند (Linton and Thongpapanl، 2004؛ Thongpapanl، 2012؛ Cetindamar et al.، 2009؛ Duan، 2011). تمرکز اصلی TM طی دهه های گذشته به طور قابل توجهی از تحقیق و توسعه (R & D) تا مدیریت استراتژیک و در نهایت به مدیریت نوآوری تغییر کرده است (Drejer، 1997؛ Horwitch and Stohr، 2012).
با این حال ادبیات مرتبط با نشریات مربوط به خود این حرفه و افرادی که مسئول مدیریت فن آوری هستند محدود است. بررسی 10 مجله TM محور (Thongpapanl، 2012) که از سال 2000 منتشر می شود، نشان دهنده پوشش محدود حرفه و آموزش TM است. همانطور که در ضمیمه A نشان داده شده است، این مجله های TM به طور کلی حدود 40 نشریه در مورد موضوعات TM آموزش، مسیر شغلی، حرفه، مدیر و مدیر ارشد فن آوری (CTO) منتشر کرده است. شاید جای تعجب نیست که مجله پژوهشی مديريت فن آوری که کارور محور می باشد، با 9 نشریه مربوط به اين موضوعات بلند آوازه شده است....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.