چکیده
این مقاله نشان می دهد که به منظور حل یک پخش بار احتمالی در شبکه های توزیع شعاعی، ضروری است که روش های موثری اعمال شود که محدودیت های فنی را نیز مدنظر قرار دهد. در میان این محدودیت ها، تنظیم ولتاژ یکی از مسائل پایه ای جهت بررسی در تولید توزیع شده فوتوولتائیک می باشد. پخش بار احتمالی می تواند با استفاده از روش های تحلیل وهمچنین روش مونت کارلو حل شود. مطالعات تحقیقاتی ما یک روش تحلیلی را اعمال می کند که روش انباشتگی را با بسط کورنیش-فیشر جهت حل این مسئله ترکیب می کند. روش مونت کارلو به منظور مقایسه نتایج روش تحلیلی پیشنهاد شده، استفاده شده است.
به منظور ارزیابی عملکرد تولید توزیع شده فوتوولتائیک، این مقاله یک مدل فوتوولتائیک را توصیف می کند که طبیعت تصادفی تابش خورشیدی را مدنظر قرار می دهد. درنتیجه، تولید توزیع شده فوتوولتائیک و بار به صورت متغیرهای تصادفی مستقل/وابسته مدلسازی می شود.
نتایج به دست آمده نشان می دهد که روش پیشنهاد شده عملکرد بهتری نسبت به روش مونت کارلو دارد. این روش جواب های رضایت بخشی را با تعداد کمتری از بازگشت ها فراهم می کند. درنتیجه، همگرایی به سرعت حاصل شده و هزینه محاسبات کمتر از مقدار مورد نیاز برای روش مونت کارلو است. بعلاوه، نتایج نشان می دهد که چگونه زمانی که متغیرهای تصادف ورودی غیر گوسی هستند، بسط کورنیش-فیشر دارای عملکرد بهتری نسبت به بسط گرام-چارلیر است.
-1مقدمه
تا به حال، عملکرد اصلی شبکه های توزیع محدود به تولید مرکزی متصل شده و شبکه های انتقال به مصرف کننده نهایی بوده است. درنتیجه، شبکه های توزیع همواره به صورت شبکه های پسیو درنظر گرفته شده اند. با این حال، استفاده وسیع از DG در فرآیند انتقال آنها بوده و این موارد را فعال تر می کند [1].
DG می تواند بر مشخصه ولتاژ تاثیربگذارد، از اینرو زمانی که یک مولد در یک شبکه کار می کند، سبب افزایش ولتاژ می شود. اگرچه این مورد دارای مزیت افزایش حاشیه امنیت و کاهش تلفات می باشد، می تواند منجر به ولتاژ اضافی علی الخصوص در همسایگی واحد DG شود [2]…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.