چکیده
در این مقاله، مکانیسم های احتراق ذرات آلومینیوم معلق در هوا، مکانیسم های انتشار شعله غبار و هوا در مخلوط های هوا – غبار به ویژه مخلوط هوا – غبار آلومینیوم بازبینی می شود. داده های تجربی درباره احتراق ذرات آلومینیوم مجزا جمع آوری شده و به تفصیل شرح داده شده اند. در مطالعات پیشین نشان داده شده است که بر خلاف درک خوب از فرایند احتراق ذرات به صورت مجزا، اشتعال و برهم کنش بین ذرات باید بیشتر بررسی شود زیرا دیده شده است که اختلافات بالقوه بین رژیمهای احتراقی ذرات جداگانه و گروه ذرات وجود دارد. رژیم احتراق ممکن است بر دمای اشتعال تاثیرگذار باشد که منجر به اختلاف در سرعت سوختن می شود. داده های تجربی اضافی و مطالعات نظری/عددی نیز مورد نیاز هستند. نشان داده می شود که در این سطوح دمایی، سهم تابش گرمایی می تواند قابل توجه باشد. بنابراین، خصوصیات اپتیکی ذرات آلومینیوم و ذرات آلومینای در حال سوختن بر اساس جواب های پراکندگی مای تعیین می شوند که بیانگر این مطلب هستند که آلومینیوم و آلومینا تابشگرهای ضعیفی هستند اما پراکننده های عالی هستند. بنابراین، مدل های انتشار شعله که تبادل تابش گرمایی را نیز لحاظ کرده باشند، در اینجا مرور می شوند. مرور مدل های موجود آشکار می سازد که دانش ما درباره ماهیت تبادلات تابشی ناکامل است و اساس این تبادلات باید یافته شود تا بتوانیم مسیرهای مدل سازی را آزمایش کنیم و آزمایش های تجربی را طراحی کنیم. برهمکنش مدهای تبادل گرمایی مختلف و رژیم های احتراق مختلف با فرایند انتشار شعله نیز باید با کمترین فرضهای ساده سازی بررسی شود و ماهیت و مشخصات تبادلات تابش گرمایی نیز باید به عنوان پارامترهای کلیدی در نظر گرفته شوند.
1-مقدمه
گرد انفجارها دهه هاست که به عنوان یک خطر شناسایی شده است. تجربه نشان داده است که اشتعال و انفجار زمانی رخ میدهند که گردوغبار قابل احتراق انباشته یا دستکاری شود. بر خلاف پیشرفت های ایجاد شده در دانش مربوط به گردانفجارها و تکنیک های خفیف سازی مربوطه، حوادث شدید همچنان رخ می دهند. مشخص شده است که پیشرفت های بیشتری برای کنترل و کمینه سازی این تهدیدها موردنیاز است ...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.