چکیده
در سال های اخیر اینترنت اشیاء (IoT) بسیار مورد توجه محققان گرفته است. IoT به عنوان بخشی از اینترنت آینده در نظر گرفته شده که شامل میلیاردها «شیء» ارتباطی هوشمند خواهد بود. آینده اینترنت شامل دستگاه های به هم متصل نامتجانس خواهد بود که مرزهای جهان را با موجودیت های فیزیکی و اجزای مجازی گسترش می دهند. اینترنت اشیاء (IoT) اشیاء به هم متصل را با قابلیت های جدید توانمند خواهد ساخت. در این بررسی تعاریف، معماری، تکنولوژی های پایه و کاربردهای IoT به صورت سیستماتیک مرور می شوند. ابتدا چندین تعریف از IoT عنوان می شود؛ سپس تکینیک های در حال ظهور برای پیاده سازی IoT مورد بررسی قرار می گیرند؛ و در نهایت چالش های اصلی که لازم است محققان به آنها توجه کنند و راهحل های بالقوهای برای آنها ارائه دهند بحث می شوند.
1-مقدمه
پرتز عنوان کرد که اینترنت اشیاء (IoT) شبکه ی اشیاء متصل به هم است که در آن اشیاء از طریق سنسورهای هوشمند به صورت بی سیم به یکدیگر متصل هستند (پرتز 2013). IoT بدون مداخله انسان قادر به ایجاد تعامل است. قبل تر برخی از برنامه های اولیه IoT در مراقبت های سلامت، حمل و نقل و صنایع خودروسازی توسعه یافته اند (هی و همکارانش 2014؛ جاشی و کیم 2013؛ پرتز 2013). در حال حاضر تکنولوژی های IoT در دوره خردسالی خود قرار دارند؛ با این وجود پیشرفت های بسیاری در زمینه یکپارچگی اشیاء با سنسورها در اینترنت مبتنی بر ابر صورت گرفته است...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.