چکیده
پیش بینی می شود که در چند سال آینده اینترنت اشیاء (IoT) که تکامل بعدی در تکنولوژی اینترنت است، ده ها میلیارد دستگاه را به اینترنت متصل کند. IoT تجارت ها را قادر به استفاده از این دستگاه ها می سازد تا داده های مربوط به مشتریان، محصولات و عملیات های داخلی را جمع آوری کرده، و از داده ها جهت بهتر نمودن فرآیندها و تولید محصولات و سرویس های نوآورانه استفاده کنند. در میان خطرات و چالش های مربوطه که باید به بررسی آنها پرداخت، امنیت IoT در صدر این لیست قرار دارد. ما در این مقاله تحقیقات انجام شده اخیر در زمینه امنیت IoT را مورد بررسی قرار می دهیم. به طور کلی یافتیم، اگر چه متخصصان بر این موضوع اتفاق نظر دارند که امنیت IoT بسیار اهمیت دارد، اما تجارت هایی که در فضای IoT صورت می گیرند، برنامه نویسان، کاربران و سازمان های نظارت سرعت کمی در پیاده سازی تدابیر امنیتی در IoT دارند. بررسی های ما سه خلا امنتی را در این باب نشان می دهد: فقدان امنیت در پیاده سازی های IoT فعلی، فقدان دستور العمل های مشخص و جزئیاتی IoT در استانداردهای امنیتی فعلی در IT، و فقدان قوانین و مقررات IoT در سطح ملی و بین المللی. ما برای بررسی این خلاهای امنیتی، یک چارچوب امنیتی برای IoT مطرح می کنیم که نیازمندی های امنیتی را در پنج زمینه برجسته می سازد: سطوح امنیتی IoT، فعالیت های امنیتی IoT، زنجیره ارزش امنیت IoT، استانداردهای امنیت IoT و آموزش امنیت IoT.
1-مقدمه
اینترنت اشیا ظهور پیدا کرده است و تکامل بعدی تکنولوژی اینترنت است (دیکمان و همکاران 2015؛ ابرسولد و گلس 2015). اینترنت اشیاء (IoT) این گونه تعریف می شود: «سیستمی از دستگاه های محاسباتی مرتبط به هم، ماشین های دیجیتالی و مکانیکی، اشیا، حیوانات و انسان های دارای شناساگر یکتا و با قابلیت ارسال داده ها بر روی شبکه بدون نیاز به تعاملات انسان به انسان یا انسان کامپیوتر» (راس 2014). IoT مجهز به تکنولوژی هایی از جمله شناسایی فرکانس رادیویی (RFID) و سنسور می باشد تا «شیءها»ی موجود در محیط را به اینترنت متصل کند…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.