چکیده
تئوری زمان بندی مبادلات نقدینگی دو انتظار منطقی تعادلی را برای تاثیرسرعت اصلاحات نقدینگی ایجاد می کند، یعنی تعادل مبادلاتی فوری ( مبادله در زمان ایجاد شوک های نقدینگی) و تعادل مبادلاتی با تاخیر ( مبادله در آخرین تلاش). به کمک مدل اصلاحات نسبی و نمونه داده های سالانه شرکت های دارنده اوراق قرضه آمریکا از سال 1991 تا 2012 ما تاثیر سرعت اصلاحات نسبت خالص تامین مالی ثابت (NSFR) را بر ریسک سیستماتیک مطالعه می کنیم. ما نشان دادیم که بانک ها با تعادل مبادلاتی فوری به دنبال اصلاح سریعتر NSFR در پاسخ به الزامات نقدینگی بیانیه بال 3 هستند و به این ترتیب ریسک سیستماتیک را کاهش می دهند. در همین سطح از NFSR، یافته ها نشان داد که تنها سرعت اصلاحات تاثیر منفی بر ریسک سیستماتیک دارد. شواهد ما نشان داد که بانک های کوچکتر تاثیر منفی سرعت اصلاحات NSFR را بر ریسک سیستماتیک، بیشتر می کنند. این مطالعه شاخص های واقعی NSFR را در مورد بازنگری های بال 3 و قبل از پیاده سازی آن در سال 2018 ارائه می کند.
1-مقدمه
فشارهای نقدینگی اولین علامت بحران بانکی است و طی بحران مالی سال 2007 تا 2009 تبدیل به یکی از مهمترین مسائل شده است. در بازنگری های بعد از بحران، که به عنوان بال 3 شناخته می شود، کمیته بال در زمینه نظارت بانکی ( BCBS 2013) استانداردهای نقدینگی مقداری را به نام نسبت تامین مالی خالص ثابت (NFSR) معرفی کرد تا رویه های مدیریت ریسک نقدینگی بانک ها را تقویت کند. این مساله نشان دهنده نقطه آغازین کمی کردن آسیب پذیری مبتنی بر بازار تک تک بانک ها نسبت به محدودیت های تامین مالی سیستمی در دوره بحران است....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.