چکیده
با افزایش تقاضاهای صنعتی برای سیستم های نرم افزاری با پیچیدگی زیاد و کیفیت مورد نیاز، مکانیزم های معماری و پیاده سازی نرم افزار به موضوعات مهمی تبدیل شده اند. تصمیمات اخذ شده در طول طراحی معماری، اثرات قابل توجهی بر روی اهداف کیفی دارند. بررسی های انجام شده نشان می دهد که مدل، معماری و یا چارچوب استانداردی برای پیاده سازی مشخصه های کیفی به خصوص برای محیط های تجاری هوشمند و همچنین برای برنامه هایی با تصمیم گیری های سریع و کارآمد وجود ندارد. علاوه بر این، پژوهشی در زمینه مشخصه های کیفی (QA) مورد نیاز، شیوه های مورد نیاز برای آن و روابط و هم بستگیهای میان آنها صورت نگرفته است. در سیستم ها با پیچیدگی بالا از معماران نرم افزاری خواسته می شود تا هنگام جستجوی یک طراحی معماری بهینه در حوزه مشخص، با توجه به مجموعه مشخصه های کیفی و محدودیت های تعیین شده، از بین تعداد زیادی گزینه طراحی (تصمیمات) روش مورد نظر جهت پیاده سازی انتخاب شود. این امر موجب جستجو در یک فضای طراحی می شود که خارج از توانایی های انسان بوده و انجام طراحی معماری را پیچیده تر میکند.
هدف این مقاله آشکار ساختن اکثر مشخصه های کیفی در شیوه های پیاده سازی است که بر روی معماری و مشخصه های برنامه ها تاثیر گذارند. چندین مشخصه کیفی نرم افزار، با استفاده از روش های جستجوی کاربردی با تکنیک های کمی ترکیبی (خطی) و تکنیک های تحلیل غیر خطی مورد بررسی قرار گرفته اند. در این مقاله یک روش نوین برای یافتن شیوه ای آسان و سیستماتیک جهت بررسی مشخصه های کیفی مورد نیاز در مجموعه ای از شیوه های پیاده سازی معماری مطرح شده است.
در پایان، یافته های این پژوهش برای کمک به تصمیم گیری سهامداران مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر این، در این مقاله مفهوم جدید «تاکتیک ایمن» معرفی شده است؛ این مفهوم اشاره به مجموعه کاهش یافته ای (هرس شده) از تاکتیک هایی دارد که در موارد بهبود کیفیت عمومی مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین یک ابزار نرم افزاری در این پژوهش ارائه شده است که نتایج بدست آمده از این تحقیق در آن اعمال شده است.
1-مقدمه
از مدلها و مشخصه های معماری استفاده می شود تا سیستم های نرم افزاری پیچیده ساخته شوند و قالبی برای دیگر فعالیت های مهندسی نرم افزاری ایجاد شود. تصمیمات اخذ شده در طول طراحی معماری، تاثیرات قابل توجهی بر روی اهداف کیفی نرم افزار دارند. علاوه بر این، سیستم های مدرن و برنامه های هوش تجاری اشاره به بازتوزیع دانش بنیادین دارند و نیازمند تامل مجدد در مدیریت منابع اطلاعاتی و پایگاه های دانش هستند. بر این اساس، تصمیمات منطقی تری باید با دقت گرفته شده و روش ها و ابزارهای صوری معرفی شوند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.