Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,210,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی عمران " با موضوع " اهمیت کنترل درجه اشباع در تراکم خاک " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
اهمیت کنترل درجه اشباع در تراکم خاک
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Procedia Engineering
سال انتشار
2016
کد محصول
1011984
تعداد صفحات انگليسی
10
تعداد صفحات فارسی
19
قیمت بر حسب ریال
1,210,000
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

در تراکم معمول خاک ریز، وزن مخصوص خشک ρd و درصد رطوبت w نسبت به  و wop که حاصل از تست­ های تراکم آزمایشگاهی بر روی نمونه معرف  به ازای مقدار مشخصی انرژی تراکم CEL می­ باشد، کنترل می­شود. اگرچه CEL و نوع خاک واقعی بطور قابل توجهی بر روی مقادیر و تأثیر می ­گذارد، ولی تغییر آن­ها در یک پروژه خاکریزی معلوم اجتناب ­ناپذیر می‌باشد و مقدار CEL در محل کارگاه ممکن است با مقادیر مورد استفاده در تست­ های تراکم آزمایشگاهی مطابقت نداشته باشد. کنترل تراکم براساس سختی خاک متراکم  در محل کارگاه دارای چنین نقصی می‌باشد که سختی با افزایش رطوبت کاهش می­یابد و علت آن این می ­باشد که درجه اشباع خاک متراکم کمتر از درجه اشباع بهینه می­ باشد ، درجه اشباعی () می­باشد که به ازای CEL مشخص،  حاصل می­ شود. با توجه به مقایسه، مقدار  و رابطه  و  برای خاک متراکم نسبت به تغییرات CEL و نوع خاک تا حدودی حساس نمی­ باشد و مقاومت و سختی خاک متراکم خیس خورده و خیس نخورده با  و در انتهای تراکم" کنترل می­ شود. نه تنها کنترل و ، بلکه کنترل نزدیک بودن خاک متراکم به  و نیز کنترل بزرگ بودن برای دستیابی به خواص موردنیار خاک در طراحی پیشنهاد می­ شود.

1- مقدمه

در روش معمول تراکم خاک، وزن مخصوص خشک و درصد رطوبت خاک متراکم (مشخصات محصول نهایی) به ترتیب نسبت به وزن مخصوص خشک حداکثر  و درصد رطوبت بهینه که حاصل از تست­ های تراکم آزمایشگاهی بر روی نمونه معرف به ازای مقدار مشخصی انرژی تراکم (CEL) می­ باشد، نظیر مقادیر مشخص شده در منحنی B-B (شکل 1a)، کنترل می­ شود (نتایج آزمایش شرح داده شده در شکل (1a) در بخش بعدی توضیح داده خواهد شد). با این حال با افزایش CEL، افزایش یافته و  کاهش می­ یابد. در شکل (1a)، با افزایش CEL و افزایش تعداد عبور دستگاه تراکم (N) در آزمایش­ های بزرگ مقیاس، منحنی تراکم به سمت بالا و چپ جابه‌جا می‌شود. در لایه­ به ضخامت cm30 درصورتیکه N=4 باشد، مقدار CEL برای اولین لایه cm10 از آن بیشتر از پروکتور استاندارد (1.0 Ec) می­ باشد و در صورتیکه N=16 باشد، مقدار آن بسیار بیشتر از پروکتور  اصلاح شده (4.5 Ec) خواهد بود...

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.

 


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی عمران در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی عمران در زمینه کلمات کلیدی زیر است:




Degree of compaction
Degree of saturation
Dry density

ثبت سفارش جدید