Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
880,000

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " تاثیر پاسخ طیفی سلول های خورشیدی بر خروجی ماژول، در صورت در سایه بودن سلول ها " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
تاثیر پاسخ طیفی سلول های خورشیدی بر خروجی ماژول، در صورت در سایه بودن سلول ها
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Solar Energy
سال انتشار
2016
کد محصول
1011938
تعداد صفحات انگليسی
5
تعداد صفحات فارسی
10
قیمت بر حسب ریال
880,000
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
1 مگا بایت
تصویر پیش فرض



 چکیده

تعیین مشخصات سلول خورشیدی با اندازه گیری های پاسخ طیفی و ولتاژ-جریان (I-V)  انجام شده است. مشخصه سلول خورشیدی وابسته به طراحی، ساخت، خواص مواد به کار رفته، عمق اتصال و پوشش های نوریِ سلول خورشیدی می باشد. به طور کلی، درطول ساخت ماژول، سلول های خورشیدی با میزان وات مشابه مورد استفاده قرار گرفته و توجهی به پاسخ طیفی (SR) شامل مشخصه‌های راندمان کوانتوم خارجی (EQE) و راندمان کوانتوم داخلی (IQE) نمی شود. مشاهده شد سلول های خورشیدی کریستالی با نرخ وات مشابه ، دارای تغییرات اندکی در رفتار پاسخ فرکانسی در طیف طول موج (300-1100 nm) هستند. در این مقاله، تاثیر سایه بر ماژول سلول های خورشیدی کریستالی، با توان خروجی مشابه، و اختلاف اندک در پاسخ طیفی، به طور آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. افت بیشینه و کمینه در جریان اتصال کوتاه ماژول به مقدار 84.2% و 34.6%، وقتی که پاسخ طیفی بالا و پایین سلول های خورشیدی در سایه هستند بدست آمد. طول نفوذ حامل اقلیت و پارامترهای ضخامت لایه مرده سلول های خورشیدی نیز از محدوده طول موج بلند و کوتاه منحنی پاسخ طیفی محاسبه شدند. مشاهده شد که تاثیر بر خروجی ماژول در حالت در سایه بودن یک سلول، با حداکثر طول نفوذ، و حداقل طول لایه مرده، بالاست. نتیجه گیری شد که پاسخ طیفی یک سلول خورشیدی، یک پارامتر اضافی است که باید به طور مجزا از مشخصه I-V سلول در ساخت ماژول به منظور عملکرد بهتر و یکنواخت تر در نظر گرفته شود.

-1مقدمه

توان خروجی ماژول فتوولتاییک (PV) در درجه اول وابسته به عملکرد سلول های خورشیدی استفاده شده در ساخت ماژول می باشد. تعیین مشخصه سلول های خورشیدی با نمودار I-V و راندمان تبدیل، وابسته به جریان تولید شده از نور خورشید می باشد، که به شدت مرتبط با راندمان کوانتومی است. راندمان کوانتومی مشابه با پاسخ طیفی است، که اثر توزیع طیفی را بر جریان اتصال کوتاه تعیین می کند [Yang et al., 2008]. منحنی پاسخ طیفی، خروجی سلول خورشیدی کریستالی را متناسب با ورودی انرژی ثابت، در طیف طول موج های مختلف (300-1200 nm) نشان می دهد [Luque and Hegedus, 2011] 

از طریق لینک زیر می توانید مقاله انگلیسی را به صورت رایگان دانلود فرمایید و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده نمایید.


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده مهندسی برق در زمینه کلمات کلیدی زیر است:



pectral response
Solar cell
Shading
Photovoltaic

ثبت سفارش جدید