چکیده
سیستم های فتوولتائیک مستقل یکی از فنآوری های کلیدی برای افزایش سهم منابع انرژی تجدیدپذیر در تولید برق در سراسر جهان می باشند. کیفیت توان این سیستم ها نقش اساسی در جلوگیری از بیثباتی تامین برق ایفاء می کند. این نیاز به طراحی خاصی دارد تا مشخصات کیفیت توان برآورده شوند. در یکی از کارهای تحقیقاتی قبلی در این زمینه، روشی برای تنظیم مقادیر پارامترهایی که شاخص های کیفیت توان سیستم را بهینه سازی می کنند ارائه شده است. در این مقاله، تحلیل حساسیت جامعی در رابطه با تاثیر تغییرات پارامتر بهینه بر شاخص های کیفیت توان انجام شده است. در بین تمامی نتایج حاصل از تحلیل حساسیت، دیدگاه عمیق تری نسبت به عملکرد سیستم در شرایط انحراف پارامترهای سیستم ارائه شده است که ترکیب آن با استراتژی طراحی بهینۀ مذکور به یک ابزار ضروری برای تضمین سطح بالای کیفیت توان تبدیل می شود. نتایج تئوری با استفاده از نتایج تجربی مورد تایید قرار گرفته اند که نشان دهندۀ کارایی استراتژی طراحی پیشنهادی می باشد.
1- مقدمه
شرکت های برق در طول سال های گذشته از طریق ارائۀ مشوق های مختلفی به مصرف کنندگان به نصب و راه اندازی سیستم های مستقل فتوولتائیک مسکونی کمک کرده اند تا هم اهداف مالی و هم اهداف زیست محیطی را برآورده کنند. پیشرفت های حاصل در تولید انرژی الکتریکی توسط خورشید و همچنین سیاست های معامله و تعرفه های تشویقی در بازار انرژی های نوظهور، سیستم های PV را به بخش مهمی از شبکه های برق تبدیل کرده است. [1] - [6]. توسعۀ سیستم های PV مستقل به کیفیت توان آنها متکی است و باید به گونه ای باشد که از عهدۀ نیازهای روزافزون مصرف کنندگان و پیچیدگی تاسیسات برق مدرن برآید [7] - [9]. به همین دلیل، طراحی سیستم های PV مستقل باید مطابق استانداردهای ملی و بین المللی ایمنی و کیفیت توان باشد. پیروی از این استانداردها کیفیت بالای توان را تضمین می کند، امنیت تامین برق را برقرار می سازد، از مردم و زیرساخت ها در برابر حوادث مختلف محافظت می نماید و هزینه های اولیه و عملیاتی را تعدیل می کند. علاوه بر این، با در نظر گرفتن محدودیت های فنی-اقتصادی باید از اندازه گذاری های اضافی تجهیزات اجتناب شود…
از طریق لینک زیر می توانید مقاله انگلیسی را به صورت رایگان دانلود فرمایید و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده نمایید.