چکیده
شبکههای حسگر بیسیم را میتوان به عنوان یک فناوری کلیدی در بسیاری از کاربردهای بحرانی و حساس به ایمنی تلقی نمود. حسگرهای مستقر در شبکههای حسگر بیسیم، در محیطهای خصومتآمیز، نامطلوب و محیطهایی که مدت زمان زیادی است متروکه باقی مانده است بکار گرفته شدهاند. همین مسئله باعث شده تا چالش بزرگی پیش روی تدارک خدماتی با کیفیت در این محیطها قرار گیرد. این امر باعث پیدایش اشکالات، خرابی در حسگرها، خرابی خطوط ارتباطی و تغییر توپولوژی گردیده است. در این مقاله قصد داریم تا به بررسی تکنیکهای مختلف شناسایی اشکال بپردازیم و در همین راستا به ارائهی یک طبقه بندی برای ادغام تکنیکهای جدید شناسایی اشکال بپردازیم. لیستی از تکنیکها را به منظور انجام تحلیلهای کمی انتخاب خواهیم کرد. همچنین مباحثی را در خصوص معایب، مزایا و جهت گیریهای تحقیقاتی آینده و آنهم در حوزهی شناسایی اشکال در شبکههای حسگر بیسیم ارائه خواهیم داد.
1-مقدمه
شبکههای حسگر بیسیم از یک مجموعهی برگی از گرههای حسگر مستقل که جهت تشکیل یک شبکه به هم متصل شدهاند ایجاد شده است. هر کدام از گرههای حسگری که در این شبکهها مستقر هستند دارای قابلیتهای حسی و پردازشی مختص به خود میباشد. از ارتباطات بیسیم به عنوان یک رسانهی ارتباطی در بین گرهها استفاده میشود. این رسانهی ارتباطی، یک شبکهی اد هاک را با قابلیت ارتباطی نظیر به نظیر تشکیل میدهد. حسگرهای بیسیم، دستگاههای کم مصرفی تلقی میشوند که دارای قدرت محاسباتی، حافظه، باتری و فضای ذخیرهسازی محدودی هستند. این حسگرها در محیطهای خصمانه و شرایط سخت بکار گرفته میشوند تا بتوانند رویدادهایی که از نظر زمان بحرانی هستند (مانند پایش لغزش زمین [1]، پایش زمین کشاورزی [2]، عملیات نظامی [3]، پایش زیر ساختار، جمعآوری دادههای علمی، سامانهی تشخیص تهاجم [4]، راهبری [5]، و پایش محیطی [4]) را گزارش نماید. همچنین از این شبکهها برای نظارت بر سلامتی بیماران در بیمارستان استفاده میشود [6]…
از طریق لینک زیر می توانید مقاله انگلیسی را به صورت رایگان دانلود فرمایید و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده نمایید.