چکیده
تحقیقات حسابداری اغلب از R2 به عنوان مقیاسی از ارتباط ارزشی استفاده می کنند. نتایج تحلیلی ما نشان می دهند که مقیاس ها با توجه به تاثیرات مقیاس ممکن است غیرقابل اطمینان باشند. هم چنین نشان دادیم که R2 در رگرسیون سطح قیمتها به سمت بالا جهت دار است و جهت گیری نیز با توجه به ضرایب تغییر عوامل مقیاس افزایش پیدا می کند. ما نتیجه گیری کردیم که مقایسات بین نمونه ای R2 تا حدی نامعتبر است، انتخاب نمونه ها به صورت بین بخشی یا زمانی نیز زمانی موثر است که محقق تفاوتهای ضرایب تغییر عوامل مقیاس را بین نمونه ها کنترل کند. با به کارگیری تجربی این تئوری، ما نشان دادیم که یافته های مربوط به افزایش ارتباط ارزشی تحقیقات کولینز، میدو و ویز 1997 و فرانسیس و شیپر 1999 مربوط به افزایش در ضرایب تغییر مقیاس طی زمان است. بعد از کنترل این تاثیرات، نشان دادیم که ارتباط ارزشی که با R2 اندازه گیری می شود، کاهش پیدا می کند.
-1مقدمه
ضریب تعیین (R2) رگرسیون ارزش سرمایه بر ارقام حسابداری موضوع مطالعات مختلفی در زمینه حسابداری است. اخیرا چند مطالعه از R2 رگرسیون قیمت سهام بر ارزش سود حسابداری هر سهم و ارزش دفتری سرمایه برای بررسی ارتباط ارزشی افشا حسابداری استفاده کرده اند. تفاوتهای موقتی یا بین نمونه ای R2 به عنوان شواهدی محسوب می شوند که نشان می دهند ارتباط ارزشی اطلاعات حسابداری طی زمان تغییر می کنند یا ارتباط ارزشی، در الگوهای مختلف افشا اطلاعات تفاوت می کند. (برای سهولت بررسی ها، ما بر یکی از مقایسات R2 طی زمان تمرکز می کنیم و می دانیم که این بحث برای مقایسات بین بخشی نیز کاربرد دارد)…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید