چکیده
بعضی از عوامل کلیدی که بر انتخاب عرضه کننده کالا تاثیر میگذارند عبارتند از: قیمت، کیفیت، تحویل کالا، رضایت و درجه ضمانت. در این مقاله به ادامه مطالعات قبلی مربوط به انتخاب یک عرضه کننده مناسب میپردازیم. در این تحقیق ما از روش یکپارچه استفاده میکنیم که موضوعاتی مانند تابع افت تاگوچی، تکنیک برتری سفارش به واسطه شباهتی که به راه حل ایدهآل یعنی TOPSIS دارد و برنامه نویسی هدف معیارهای چندگانه را در نظر میگیرد. مدل کاربردی درسه فاز اجرا خواهد شد: در فاز اول، افت های کیفیتی با استفاده ازتابع افت تاگوچی شناسایی میگردند. در فاز دوم عوامل مناسب از طریق وزن های مختلف TOPSIS شناسایی خواهند شد و در فاز سوم، مدل برنامه نویسی هدف برای شناسایی بهترین عرضه کننده کالا، تابع افت و وزنها به کار میرود. هدف از این مقاله، یکپارچه سازی سطوح معیاری مختلف برای انتخاب بهترین عرضه کننده کالامیباشد. بعد از انجام مطالعه، نتایج به دست آمده با نتایج آنالیز پوشش داده ای (DEA)مقایسه میشوند.
1-مقدمه
در هر کدام از محیط های صنعتی تدارکات و کارپردازی به عنوان یکی ازفعالیت های حیاتی محسوب میشود. با افزایش سطح منبع یابی از خارج، مدیران سازمان باید بیشترین توجه خود را به انتخاب عرضه کننده کالا و ارزیابی آن معطوف نمایند. ارزیابی عملکرد شرکتهای عرضه کننده کالارا میتوان به عنوان یکی از مهمترین شاخص بحرانی تلقی نمود. تاکنون تحقیقات زیادی در مورد ارزیابی عرضهکننده، عوامل و روشهای کاربردی انجام شده است. بعد از ارزیابی بحرانی عرضه کننده ها، انتخاب نهایی اتفاق میافتد.به همین دلیل معیارهای مورد نیاز باید با دقت انتخاب گردند و این مسئله تا حد زیادی به مسئله تحت مطالعه بستگی دارد. انتخاب عرضه کننده برای هر گونه فعالیت تجاری از اهمیت بالایی برخوردار است جایی که میتوان عرضه کننده ها را برای بهبود فرایندهای تجاری یکپارچه سازی کرد. ارتباط با عرضه کننده ممکن است از زمان ارزیابی، انتخاب، توسعه و توانمندسازی آنها شروع شود. در این تحقیق روش یکپارچه سازی برای انتخاب عرضه کننده مناسب و تحقق پیش نیازهای تجاری یعنی بسط و توسعه مدل لیائو و کائو(2010)پیشنهاد میشود....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.