Abstract
A procedure of simulation and modelling solar cells and PV modules, working partially shadowed in Pspice environment, is presented. Simulation results have been contrasted with real measured data from a commercial PV module of 209 Wp from Siliken. Some cases of study are presented as application examples of this simulation methodology, showing its potential on the design of bypass diodes configuration to include in a PV module and also on the study of PV generators working in partial shading conditions
چکیده
پروسه شبیه سازی و مدل سازی سلول های خورشیدی و ماژول های PV، در محیط شبیه سازی PSPICE ارائه شده است. نتایج شبیه سازی با داده های اندازه گیری شده حقیقی از یک ماژول تجاری PV به نام 209 WP مقایسه شده است. برخی از قسمت های این مطالعه به صورت مثالهایی از کاربردهای این روش شبیه سازی ارائه شده و نشان دهنده ظرفیت آن در طراحی پیکریندی دیودهای بای پس به منظور در بر داشتن یک ماژول PV و همچنین مطالعه ژنراتورهای PV که در شرایط نیمه سایه کار می کنند، می باشد.
-1مقدمه
بازار PV خورشیدی در طول سالیان گذشته به سرعت رشد یافته و پیش بینی می شود که این رشد در سالهای آینده نیز ادامه داشته باشد. کاهش هزینه های تولید PV و پیاد سازی سیستم های شبکه سیستم های PV متصل، جزو اهداف اصلی این طرح است. در نتیجه، تولید ماژولهای PV، ماژولهای PV قدرتمند جدیدی را پیشنهاد می کند که شامل سلول های خورشیدی بزرگتر، علی الخصوص آن مواردی که برای تلفیق در ساختمان ها یا سیستم های ردیابی است، می باشد. این شبکه سیستم های PV متصل اغلب در سقف های ساختمان ها، نماهای خارجی و محیط های شهری که سایه در آن وجود دارد، مورد استفاده قرار می گیرد…