چکیده
تمرکز فعلی بر تنوع روش های تحقیقاتی دردسترس محققان سیستم های اطلاعاتی حسابداری باعث شده است تا محققان، روش دلفی را برای غلبه برمحدودیت های ناشی از سودمندی ان پیشنهاد دهند. بامرور ادبیات حسابداری و سیستم های اطلاعاتی، یافته هایی را پیشنهاد می دهیم که در حوزه سیستم های اطلاعاتی حسابداری، غیرمنتظره است. روش دلفی در کاهش ابهام از طریق گروه های تخصصی متشکل از متخصصان و محققان و اگاهی به موقع از موضوعات پیش رو سازمانها، موثراست. درحال حاضر، روش دلفی در ارائه اطلاعات مرتبط و منسجم به محققان سیستم های اطلاعات حسابداری، دارای توانایی بالقوه ای است. هدف ما، مرور ادبیات پیشین در زمینه بکارگیری از روش دلفی و بحث درباره حوزه های تحقیقاتی سیستم های اطلاعات حسابداری است که می تواند ارزش افزوده ای را ایجاد کند. براساس این مرور، یک مجموعه از خط مشی هایی از نحوه توسعه، اجرا و ارزیابی پاسخ های اعضا ارائه داده و مثالی را از ریسک های عملیاتی فناوری اطلاعاتی نشان می دهیم. درپایان، مباحثی از ارزش روش دلفی و محدودیت های ان ارائه می دهیم.
1-مقدمه
سیستم های اطلاعات حسابداری به عنوان یک حوزه تحقیق، از طیف متنوعی از حوزه های مرتبط از جمله سیستم های اطلاعات مدیریت، رفتارسازمانی، روانشناسی، علوم کامپیوتر و اقتصاد نشات گرفته است. در این محیط غنی، ادبیات سیستم های اطلاعات حسابداری دارای دیدگاههای نظری و رویکردهای روش شناسانه مختلفی است. در اخرین رویکرد روش شناسانه درتحقیقات سیستم های اطلاعات حسابداری، نیکلوا(2011)، مروری به حوزه ها و رشته های مربوط به سیستم های اطلاعات حسابداری داشته و بحثی را درباره روش ها و رویکردهای نظری جایگزین ارائه داد که سهم بالقوه ای در تحقیقات سیستم های اطلاعات حسابداری داشته است. ما تمایل داریم تا دراین مباحث از طریق ارائه یک رویکرد و روش دلفی و نحوه بکارگیری از تحقیقات اکتشافی، تئوری سازی و پیش بینی، سهمی را ایفاء کنیم…
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید