چکیده
هدف- هدف از این مقاله، بررسی این مسأله است که آیا مسئولیت اجتماعی اجباری دولتی (CSR) باعث تولید گزارش دهی مال محافظه کارانه در بازارهای نوظهور می گردد. انتظار می رود که CSR نقش جانشینی را برای ساز و کارهای دولتی در کاهش عدم تقارن اطلاعات بازی کند.
طرح/ روششناسی/ رویکرد- امتیاز – C به وسیله ی خان و واتز (2007) برای ارزیابی میزان محافظه کاری حسابداری سالانه به وجود آمده است. این مطالعه از رتبه بندی CSR مؤسسه ی حسابداری ملی شانگهای استفاده می کند.
یافتهها- شواهد تجربی نشان می دهد که سیسات CSR اجباری دولتی می تواند برای القاء گزارشگری مالی محافظه کارانه کافی باشد. با این حال با توجه به روابط سیاسی، شواهدحمایت کننده از این ادعا در شرکتهای دولتی (SOEs) نسبت به غیر دولتی ضعیف تر هستند.
اصالت/ ارزش- یافتهها نشان دهنده ی ادراک مناسب نقش بالقوه ی CSR در شرکتهاست. همچنین نتایج، شواهدی را درباره ی پویاییها میان فعالیتهای CSR و رفتار گزارش دهی مدیران را نشان می دهند. این یافتهها دارای پیامدهای مهمی برای سرمایه گذاران، تحلیل گران و تنظیم کنندگان هستند.
1-مقدمه
هدف اصلی این مطالعه، بررسی ارتباط میان مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR) و محافظه کاری در حسابداری بازارهای نوظهور بود. حجم زیادی از پژوهشها از تلاش مدیران شرکتها بر سر اعتبار بهتر CSR برای عرضه ی منظم اطلاعات درآمدی با کیفیت بالا، حمایت می کنند (لابل و همکاران، 2010؛ کیم و همکاران، 2012). بنابراین بررسی ارتباط میان CSR و محافظه کاری حسابداری به یافتههای مفیدی می رسد....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید