Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,578,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " مسیرها و چالش های سیستم های فتوولتائیک متصل به شبکه- مقاله مروری " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مسیرها و چالش های سیستم های فتوولتائیک متصل به شبکه- مقاله مروری
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Renewable and Sustainable Energy Reviews
سال انتشار
2016
کد محصول
1009939
تعداد صفحات انگليسی
13
تعداد صفحات فارسی
43
قیمت بر حسب ریال
1,578,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
3 مگا بایت
تصویر پیش فرض



Abstract

This paper presents a literature review of the recent developments and trends pertaining to Grid-Connected Photovoltaic Systems (GCPVS). In countries with high penetration of Distributed Generation (DG) resources, GCPVS have been shown to cause inadvertent stress on the electrical grid. A review of the existing and future standards that addresses the technical challenges associated with the growing number of GCPVS is presented. Maximum Power Point Tracking (MPPT), Solar Tracking (ST) and the use of transformless inverters can all lead to high efficiency gains of Photovoltaic (PV) systems while ensuring minimal interference with the grid. Inverters that support ancillary services like reactive power control, frequency regulation and energy storage are critical for mitigating the challenges caused by the growing adoption of GCPVS

چکیده

این مقاله در واقع مروری است بر پیشرفت های اخیر و مسیرهای مربوط به سیستم های فتوولتائیک متصل به شبکه (GCPVS). در کشورهای دارای پتانسیل بالای منابع تولید پراکنده (DGGCPVS یک سری استرس های ناخواسته در شبکه های برق مشاهده شده است. مروری بر استانداردهای فعلی و آتی که چالش های فنی مربوط به  رشد تعداد GCPVS ها را بیان می کند، در این مقاله ارائه شده است و ردگیری ماکزیمم نقطه توان (MPPT)، ردگیری خورشید (ST)، و استفاده از اینورترهای بدون ترانسفورماتور همگی می توانند به افزایش بهره وری سیستم های فتوولتائیک (PV) کمک کنند در حالی که تضمین کننده حداقل تداخل بین شبکه و سیستم PV نیز می باشند. اینورترهایی که از سرویس های جانبی نظیر کنترل توان رأکتیو، تنظیم فرکانس و ذخیره سازی انرژی پشتیبانی می کنند، برای حذف چالش های ناشی از رشد GCPVS ضروری هستند.

1-مقدمه

در مجامع علمی این مسئله امری پذیرفته شده است که فعالیت بشر روی تغییر اقلیم اثرگذار بوده و تأثیر اصلی آن ناشی از مصرف سوخت های فسیلی در صنعت تولید برق است. در سال 2012، 32% کل گازهای گلخانه ای در کشور آمریکا، از صنعت تولید برق بوده است که بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است. تجهیزات تولید برق مبتنی بر سوخت فسیلی در گذشته سهم اصلی تقاضای انرژی الکتریکی را پاسخگو بودند. با این وجود، محیط زیست و تغییرات اقلیمی ناشی از وجود تولیدات مبتنی بر سوخت فسیلی چالش های جدی ای را برای جامعه و محیط زیست به وجود آورد...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید