چکیده
هدف- هدف این مطالعه، بررسی رابطه بین کیفیت سیستم اطلاعات (IS)، سازگاری حسابداری مدیریت (MAA) و اثربخشی آن است.
طرح/روش/رویکرد- این مطالعه شامل توسعه و آزمایش تجربی مدلی است که در آن، کیفیت IS و اثرگذاری حسابداری مدیریت (MAE) توسط MAA واقع می شود.
یافته ها– تغییرپذیری سیستم اطلاعات (ISF) و آگاهی مشترک دارای ارتباطی معنادار و مثبت با MAA بود، که به نوبه خود، رابطه ای مثبت و قابل توجهی با MAE داشت. همچنین اثر تعدیل ISF روی رابطه بین ادغام IS و MAA وجود داشت.
محدودیتهای تحقیق/مفاهیم- ادغام IS ممکن است به ثبات حسابداری مدیریتی، منجر نشود، اما نبود انعطاف پذیری سیستم و عدم همکاری بین سهامداران ممکن است به رکود آن منجر شود.
مفاهیم کاربردی- به سازمان ها توصیه می شود تا راه حل هایی را اعمال کنند که نسبتا، انعطاف پذیر و جزئی هستند، و نیز همکاری بین سهامداران را برای بهبود سیستم موجود، تقویت نمایند.
اصالت/ارزش– مطالعه، گفتمان درمورد تعامل بین حسابداری مدیریتی و ISS را از طریق بررسی نقش تعدادی از عوامل که MAA را بوجود می آورند، توسعه می دهد.
1-مقدمه
حسابداری مدیریتی، مدیریت با اطلاعات مهم، مفید و مورد نیازی را فراهم می کند، اما شواهدی وجود دارد که می تواند تأثیری منفی روی عملکرد در عدم وجود تناسب داشته باشد. در راستای این دیدگاه، نظریه احتمالی پیشنهاد می کند که شیوه های حسابداری مدیریت در سازمان ها باید با تغییر شرایط ویژه ای که داخلی و خارجی برای شرکت هستند، متحول شوند. به عنوان مثال، هافستد (1967)، قبول کننده اولیه این نظریه، عملکرد سیستم بودجه بندی را از طریق عوامل اقتصادی، تکنولوژیکی و جامعه شناختی توضیح می دهد...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید