چکیده
این مطالعه بررسی می کند که آیا بانک ها از سود تقسیمی برای اعلام کیفیت دارایی ها و نقدینگی به سپرده گذاران خود استفاده می کنند یا نه. ما از شوک خارجی در زمینه ابهام در دارایی ها و تصور از ریسک در بانک های برزیلی استفاده کردیم که به دلیل بحران مالی جهانی در سال 2008 ایجاد شده بود. در این مطالعه تجربی از عدم تجانس بین بخشی انواع سپرده گذاران در بانک های برزیلی و وجود بانک ها با چند مالک (که سیگنال های مربوط به سهامداران در آنها امکان ندارد) استفاده کردیم تا نشان دهیم که سپرده گذاران حساس به اطلاعات (سرمایه گذاران نهادی) هدف سیگنال های سود تقسیمی بانک ها هستند. این تلاش های پر هزینه سیگنال دهی طی بحران های مالی که ابهام در دارایی، عدم تقارن اطلاعاتی و نگرانی سپرده گذاران نسبت به نقدینگی بانک ها بیشتر می شود، افزایش می یابد. از دید سیاستی، نتایج ما نشان می دهد که باید حدودی را برای سود تقسیمی بانک ها طی بحران مالی تعیین کرد چرا که نیاز بانک ها به انتقال سلامت مالی خود به کمک سود تقسیمی در دوره بحران می تواند موجب تشدید تاثیرات دوره ای سرمایه بانک ها بر وام دهی شود.
1-مقدمه
بخش بانکداری یکی از صنایعی است که بیشترین نسبت پرداخت سود تقسیمی را دارد. دیکنز و همکارانش 2002 نشان دادند که 92% بانک های آمریکایی درسال 2000، سود تقسیمی پرداخت کرده اند در حالیکه تنها 49% شرکت های غیر مالی سود تقسیمی پرداخت کرده بودند. با این وجود در مطالعات مربوط به سود تقسیمی توجه کمی به بانک ها شده و اغلب از نمونه مطالعات مربوط به پرداخت سود تقسیمی حذف شده اند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.