Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
940,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی برق " با موضوع " آنالیزی از تاثیرات تزویج رزونانسی مغناطیسی بر انتقال توان بصورت وایرلس از طریق جایگیری و القای سیم پیچ " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
آنالیزی از تاثیرات تزویج رزونانسی مغناطیسی بر انتقال توان بصورت وایرلس از طریق جایگیری و القای سیم پیچ
نویسنده/ناشر/نام مجله :
IEEE Transactions on Consumer Electronics
سال انتشار
2014
کد محصول
1008376
تعداد صفحات انگليسی
7
تعداد صفحات فارسی
16
قیمت بر حسب ریال
940,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
954 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



 Abstract

This paper presents an analysis of magnetic resonance coupling effects that can be considered for realizing a wireless power transfer (WPT) system. In this study, numerical analysis is applied to investigate the power transfer characteristics affected by coil inductance and placement. The simulations and experiments, using various coils and positions, are conducted to find the optimum power transfer condition. The experiment shows that the frequency bandwidth of the wireless power transfer at the optimum coupling condition is enlarged to 0.73 MHz and the transfer efficiency is maintained at over 80%

چکیده

این مقاله یک آنالیز از تاثیرات تزویج رزونانسی مغناطیسی که میتواند برای تحقق بخشیدن به یک سیستم انتقال توان به صورت وایرلس (WPT) موثر باشد را ارائه میدهد. در این مطالعه، آنالیز های عددی برای بررسی خصوصیات انتقال توان تحت تاثیر موقعیت و اندوکتانس سیم پیچ ها به کار برده میشود. شبیه سازی ها و آزمایشاتی با استفاده از چندین سیم پیچ و موقعیت مختلف دسترسی به شزایط انتقال توان بهینه بررسی میشود. آزمایشات نشان میدهد که پهنای باند فرکانسی انتقال توان وایرلس در شرایط تزویج بهینه به ماکسیمم مقدار 0.73MHz رسیده و بازدهی انتقال بیشتر از 80% به دست می آید.

1-مقدمه

در حال حاضر، تعداد زیادی از دستگاه های ارتباطی ، مخصوصاتلفن همراه، را نمیتوان از زندگی روزمره جدا کرد. مصرف کنندگان خواهان زمان عملیاتی بیشتر و کاهش مصرف برق دستگاه های موبایلشان هستند، اما افزایش ظرفیت باتری این دستگاه ها نمیتواند تقاضای آن ها را ارضا کند. برای رفع این مشکل باتری، تکنیک های تولید انرژی به وجود آمده [1]. یکی از تکنیک های تولید انرژی استفاده از منابع تابش امواج محیطی است. با دریافت و ذخیره ی انرژی امواج رادیویی که برای ارسال سیگنال تلویزیون و تلفن های همراه استفاده میشود، دستگاه موبایل میتواند بدون اتصال به یک منبع برق شارژ شود.با این حال، این امر فقط برای دستگاه هایی توان پایین میتواند استفاده شود...


خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله مهندسی برق در موسسه البرز


ثبت سفارش جدید