چکیده
این مقاله تلاش می کند یافته های یک مجموعه از پروژههای تحقیقاتی در بررسی شیوه های حسابداری سراسر بخش دولتی در تانزانیا را خلاصه و تئوریزه کند. داده ها اصولا از طریق مصاحبه با شرکت کنندگان در دولت محلی و مرکزی و تعدادی از سازمانهای غیردولتی جمع آوری شده اند. تجزیه و تحلیل ها با استفاده از روش های تئوری بنیادی در کنار یک چارچوب نظری انجام شده است. این چارچوب شامل کار نظریه پرداز پس از استعمار، ایکه (1975، 1992، 1994a، و 1994b) و مفاهیم مشروعیت، ارتباط سست و یکریختی تئوری بنیادی می باشد. مشروعیت و ارتباط سست نگرانی های اصلی و مرکزی در تمام نهاد ها می باشد و نقش مهمی در درک شیوه های حسابداری آنها بازی می کند. با این حال، تفاوتهای قابل توجهی بین پاسخ کارگزاران وجود دارد. این امر را میتوان تا حدودی به عنوان پاسخ به فشار های یکریختی متفاوت توضیح داد. علاوه بر این، تفاوت های بین نهاد ها می تواند با استفاده از مفاهیم ایکه از جمعیت های شهروندی و جمعیت ابتدایی و بومی توضیح داده شود. بازی و فساد در دولت مرکزی به ویژه در ارتباط با جمعیت شهروندی مشهود بود. به نظر می رسید که پاسخگویی و حس مسئولیت پذیری اخلاقی در سازمانهای غیردولتی قویتر بود، چیزی که به طور نزدیکتری با جمعیت بومی در ارتباط بود. در مقایسه با دولت مرکزی، که با جمعیت شهروندی بیشتر در ارتباط بوده است، حسابداری نتیجه بسیار مشکلی از شیوه های ناکارآمد بسیاری بود. با این حال بازی و فساد در دولت محلی مشهودتر بود، جایی که شرکت کنندگان موضوع یک نزاع بین دو اخلاقیات عمومی بودند.
1-مقدمه
این تحقیق شیوه های حسابداری و تغییرات در تنظیمات نهادی متفاوت در رابطه با ارائه خدمات عمومی در یک کشور در حال توسعه، تانزانیا را به کار میگیرد. کاهش فقر یک نگرانی عمده در تانزانیا است و شیوه های حسابداری با تضمین اینکه منابع به درستی و به طور کارآمدی مورد هدف قرار گرفته اند، اثر مستقیمی بر کاهش فقر دارد. شیوه های حسابداری مناسب همچنین می تواند به مقابله با فساد که توسط بانک جهانی به رسمیت شناخته شده، کمک کند. آگاهی در حال رشد از اثرات مخرب فساد ... که اضطرار جدیدی به اهداکنندگان داده است، نیاز به این اطمینان دارد که کمک های داده شده به پایانه ای شخصی منتهی نمی شود...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.