Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
676,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " مهندسی فناوری اطلاعات " با موضوع " بیشینه سازی طول عمر شبکه های حسگر بی سیم، با استفاده از روش فورواردینگ تصادفی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
بیشینه سازی طول عمر شبکه های حسگر بی سیم، با استفاده از روش فورواردینگ تصادفی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
AEU - International Journal of Electronics and Communications
سال انتشار
2015
کد محصول
1006173
تعداد صفحات انگليسی
3
تعداد صفحات فارسی
9
قیمت بر حسب ریال
676,500
نوع فایل های ضمیمه
pdf+word
حجم فایل
448 کیلو بایت
تصویر پیش فرض




Abstract

We investigate the effects of two forwarding schemes, namely, random forwarding (RF) and deterministic forwarding (DF), on network lifetime in wireless sensor networks (WSNs). For the analysis of network lifetime, we construct a Markov chain model for RF and derive a closed form expression for DF. These analytic models enable identifying the conditions in which one forwarding scheme outperforms the other

چکیده

در این مقاله قصد داریم به بررسی تأثیر دو شِمای شِمای فورواردینگ عناوین فورواردینگ تصادفی ((RF و فورواردینگ قطعی ((DFبر روی طول عمر شبکه های حسگر بی سیم (WSN)بپردازیم. به منظور تحلیل طول عمر شبکه، اقدام به ایجاد یک مدل زنجیره ی مارکوف  برای شِمای فورواردینگ تصادفی نموده ایم و یک عبارت بسته را برای شِمای فورواردینگ قطعی بدست آورده ایم. این مدل های تحلیلی  به ما اجازه ی تشخیص شرایطی که در آن یک شِمای فورواردینگ از عملکرد بهتری نسبت به  شِمای دیگر برخوردار میباشد را میدهد.

1-مقدمه

در این مقاله، به مطالعه ی تأثیرات شِماهای مختلف فورواردینگ بر روی طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم پرداخته ایم [1]. دقیقا دو شِمای فورواردینگ RF و DF در  نظر گرفته شده اند[1]. در ادبیات موجود، دو نوع RF را میتوان تعریف کرد: RF آغاز کننده به عنوان گیرنده(RIRF) و RF آغاز کننده به عنوان فرستنده (SIRF). RIRF از ماهیتِ همه پخشی رسانه ی بی سیم استفاده کرده که به فرستنده اجازه داده تا بدون اینکه هاپ بعدی موجود در شبکه را از قبل بداند، اقدام به برقراری یک جلسه ی ارتباطی نماید. در اصل، گیرندگان پیام آغاز جلسه( مثلا RTS) با هم رقابت کرده تا یکی از آنها به عنوان هاپ بعدی انتخاب شود [3][4]. بنابراین انتخاب هاپ بعدی ، بسته به پویایی های  شبکه به صورت تصادفی صورت میگیرد. بر خلاف RIRF، فرستنده در قبل از شروع جلسه ی ارتباطی اش در SIRF، اقدام به انتخاب هاپ بعدی مینماید. تصادفی بودن SIRF ناشی از این اصل است که فرستنده از یک تابع احتمالاتی برای انتخاب هاپ بعدی از بین یک مجموعه از هاپ های کاندید واجد شرایط استفاده میکند، به طوری که کاندیدی با معیار های مسیر یابی بهتر با احتمال بالاتری انتخاب شود. پژوهشی که انجام داده ایم بر روی SIRF متمرکز میباشد  که از این به بعد ، عبارت RF را به عنوان جایگزینی برای آن بکار میبریم مگر اینکه خلاف آنرا بیان کنیم. از سوی دیگر، DF عموما کاندیدی با مطلوب ترین عیار مسیر یابی را به عنوان هاپ بعدی انتخاب می­نماید



این مقاله ترجمه شده مهندسی فناوری اطلاعات در زمینه کلمات کلیدی زیر است:





Random forwarding
Deterministic forwarding
Network lifetime
Wireless sensor networks

ثبت سفارش جدید