Skip Navigation Linksلیست مقالات ترجمه شده / خرید و دانلود
1,578,500

پیش از اقدام به خرید ترجمه فارسی می توایند نسخه انگلیسی را به صورت رایگان دانلود و بررسی نمایید. متن چکیده و ترجمه آن در پایین همین صفحه قابل مشاهده است.
دانلود رایگان مقاله انگلیسی
موسسه ترجمه البرز اقدام به ترجمه مقاله " علوم اقتصادی " با موضوع " مباحث دانشمندان برجسته و منتقد اسلامی و مساله ی ربا: مفاهیمی برای حسابداری و بانکداری اسلامی " نموده است که شما کاربر عزیز می توانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و مطالعه ترجمه چکیده و بخشی از مقدمه مقاله، ترجمه کامل مقاله را خریداری نمایید.
عنوان ترجمه فارسی
مباحث دانشمندان برجسته و منتقد اسلامی و مساله ی ربا: مفاهیمی برای حسابداری و بانکداری اسلامی
نویسنده/ناشر/نام مجله :
Accounting Forum
سال انتشار
2015
کد محصول
1005440
تعداد صفحات انگليسی
15
تعداد صفحات فارسی
38
قیمت بر حسب ریال
1,578,500
نوع فایل های ضمیمه
Pdf+Word
حجم فایل
566 کیلو بایت
تصویر پیش فرض



چکیده

 مقاله ی حاضر، رویکرد ها و مباحث متدلوژیکی روشنفکران برجسته و منتقد مسلمان (CMI ها) در مورد مساله ی ربا یا بهره ی بانکی در دین اسلام را ارائه و اجرا می کند. این مطالعه اساسا بر مبنای متدلوژی و مباحث فضلور رحمان (اهل پاکستان) بوده و آن ها را با رویکرد های سنت گرایان در زمینه ی ربا مقایسه می کند. این مقاله اهمیت جانشین سازی مباحث CMI ها در ادبیات و شیوه های بانکداری و حسابداری اسلامی را نشان داده و استدلال می کند که این چنین جانشین سازی مانع از ظهور مباحث جدید، نوآورانه و منتقدانه در مورد مساله ی ربا مخصوصا در حسابداری اسلامی و عموما در بانکداری اسلامی می شود. این مقاله ضرورت ادغام مباحث و افکار منتقدانه ی CMI ها در رشته های حسابداری و بانکداری اسلامی را برای ما آشکار می سازد، آن هم مخصوصا اگر این رشته ها خواهان مشارکت در جهت ارتقا عدالت اجتماعی-اقتصادی و همین طور درصدد یافتن جایگزین هایی برای همتایان معمول و نئولیبرال باشند.

1-مقدمه

در مباحث مربوط به مساله ی ربا در حسابداری و بانکداری اسلامی عمدتا تابع افکار و مفاهیم علمای سنتی و محافظه کاری می باشد که از نظر آن ها بهره بانکی به هر شکل ممکن باید کاملا منع شود. بانک ها و نهاد های مالی اسلامی امروزی تلاش های زیادی انجام می دهند تا محصولات را طراحی کنند که ظاهرا شبیه محصولات اسلامی کلاسیک می باشند (بر اساس قرارداد های تقسیم سود و زیان) و از استفاده از کلمه ی ربا مخصوصا به شکل حقوقی آن اجتناب می کنند. مشابها ادبیات حسابداری اسلامی عمدتا بر مبنای مفهوم محافظه کارانه ی ضرورت ممانعت کلی از بهره بانکی می باشد. تعدادی از مقالات ارائه شده در ادبیات اقتصاد اسلامی از درک قراردادی / سنتی مساله ی ربا در افکار اسلامی انتقاد کرده و خصوصیات ذکر شده در متون فقهی و اسلامی و تفاسیر مرتبط را نقض می کنند. عده ای از مولفان (مانند 1) به رویکرد های متدلوژی افراطی روشنفکران معاصر روی می آورند. در ادبیات حسابداری اسلامی، در کل بحث های افراط گرایانه و متفاوتی در مورد مساله ربا وجود ندارد (کاهل 2009). این مقاله درصدد مطرح کردن شکاف موجود در ادبیات موضوع از طریق ارائه بحث هایی در مورد مساله ربا می باشد که بر مبنای متدلوژی و افکار تعدادی از روشنفکران معاصر بنام روشنفکران برجسته و منتقد مسلمان (CMI ها) ساخته می شوند. مقاله ی حاضر هم چنین مفاهیم عدم وجود این قبیل مباحث در روش ها و تحقیقات حسابداری و بانکداری اسلامی را بررسی می کنند....

میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.



خدمات ترجمه تخصصی و ویرایش مقاله علوم اقتصادی در موسسه البرز


این مقاله ترجمه شده علوم اقتصادی در زمینه کلمات کلیدی زیر است:





Bank-interest
Islamic accounting
Islamic economics
Islamic banking

ثبت سفارش جدید