چکیده
یکی از مؤلفههای مهم حسابداری در مؤسسات دولتی، به واسطهی حسابداری نقدی ارائه میگردد. در همان زمان، عادی سازی، هماهنگ سازی و همگرایی حسابداری، مراحل دارای ارتباط زمانی میباشند که به واسطهی جهانی سازی ایجاد میشوند. مقالهی "استانداردسازی حسابداری نقدی در بخش دولتی"، جنبههایی را با توجه به نقش بودجه در حسابداری مؤسسات دولتی، مدیریت منابع مالی دولتی، نیاز زندگی مشترک بین حسابداری نقدی و حسابداری تعهدی، مفاد حسابداری بین المللی ارجاعی با توجه به گزارشگری مالی به خصوص برای حسابداری نقدی و نیز موقعیت بخش دولتی رومانی در رابطه با این مقررات اتخاذ میکند.
1-مقدمه
جهانی شدن، به عنوان اتصال جهانی تفاوتهای بین مؤسسات در تمام جنبههای زندگی اقتصادی و اجتماعی درک میشود (بلس، 2006، 20). هر کشوری، نظام حقوقی خودش را دارد که در آن مقررات قانونی، صورتهای مالی ارائه شده توسط بخش دولتی را تنظیم میکند. این شامل دولتهای ملی، وزارتخانههای منطقهای (ایالت، استان، منطقه)، ادارات محلی (مثل شهرها) و مؤسسات دولتی مرتبط (شوراها و کمیسیونها) میشود. موارد ارجاع بین المللی ویژه برای این بخش میتواند به مؤسسات ملی در تدوین اصول حسابداری جدید یا اصلاح اصول موجود به منظور بهبود قابل توجه گزارشگری مالی کمک کند...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.