چکیده
سودمندی هر مدل، تا حد زیادی به دقت و قابلیت اعتماد خروجی آن بستگی دارد. با این حال بخاطر اینکه تمام مدل ها چکیده هایی غیر دقیق از واقعیت هستند و به این دلیل که داده های ورودی دقیق در صورت وجود، کمیاب هستند، تمامی مقادیر خروجی تحت عدم قطعیت قرار دارند. این مقاله در مورد چگونگی برخورد با چنین عدم قطعیتی که به امکان و منافع بکارگیری یک سیستم هزینه یابی مبتنی بر فعالیت (ABC) در یک محیط متغیر مراقبت های بهداشتی مرتبط است، بحث میکند. در بررسی مان، رابطه میان منابع عدم قطعیت و برآوردهای هزینه سیستم ها، بعنوان یک مدل ورودی- خروجی شرح داده شده است. ما یک چارچوب مفهومی را مبتنی بر منطق فازی (FL) و شبیه سازی های مونتکارلو (MCS) معرفی میکنیم و عناصر اصلی مورد نیاز برای مدلسازی یک سیستم ABC در محیطی غیر قابل پیشبینی در دنیای واقعی را توصیف میکنیم. همچنین در راستای تشریح مفاهیم و تکنیک های مورد بحث، یک مطالعه موردی بر اساس روش بررسی بحث شده در حین مرحله شروع یک مرکز پزشکی علمی عمومی که مراقبت بیمار- محور را فراهم میسازد، ارائه شده است. ما در مطالع همان هزینه هر واحد خدمات را با سه نوع سیستم مختلف ABC محاسبه کردیم: سنتی (TABC)، فازی (FABC) و مونت کارلو (MCABC). در نهایت نتایج بدست آمده توسط هر سیستم را بصورت آماری تحلیل کردیم. بر اساس نتایج، استفاده از سیستم های FABC و MCABC در یک بیمارستان بزرگ با اطلاعاتی که بصورتی قابل ملاحظه متغیر هستند میتواند منجر به برآوردهای هزینه بسیار متفاوتی نسبت به TABC شود. با این حال، چنین تفاوتی را میان FABC و MCABC نیافتیم.
1-مقدمه
در سالیان اخیر، حسابداری مدیریت تحولی عظیم را تجربه کرده است که موجب برانگیختن بحث های جالب توجه علمی و حرفه ای در مورد تغییر نقش حسابداران، بویژه حسابداران مدیریت شده است. اتحادیه بینالمللی حسابداران تحول حسابداری مدیریت را ملاک قرار داده است و چهار مرحله از توسعه یا کمال را تعیین کرده است. مرحله 1 اصولا به "تعیین هزینه و کنترل مالی"، مرحله 2 به "تدارک اطلاعات برای کنترل و برنامه ریزی مدیریت"، مرحله 3 به "کاهش اتلاف منابع تجاری" و مرحله 4 به "ایجاد ارزش از طریق استفاده کارامد از منابع" میپردازد....
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.