چکیده
محدودیتهای مالی پیدا شدهاند که نقش مهمی در چند جنبه از رفتار شرکت ایفا میکنند، اما هیچ توجهی به اثرات آنها در درجههای اعتباری داده نشده است. در این مقاله به تجزیه و تحلیل مجموعهی دادهای منحصر به فرد و جامعی برای شرکتهای ایالات متحده میپردازیم که به دست فیچ طی دورهی زمانی 2001 تا 2007 درجه بندی شده است. درجه بندیهای ضمنی بازار فیچ به دست آمده از قیمتهای سهام و اوراق قرضه را به کار میگیریم. این تجزیه و تحلیل، شواهدی پیدا میکند که بر اساس آن، متغیرهای مالی در پیش بینی درجههای اعتباری برای شرکتهایی که احتمالاً با محدودیتهای مالی مواجه میگردند، مهمتر میباشند. نتیجه میگیریم که محدودیت مالی، بعد مهمی در فرآیند درجه بندی ضمنی بازار به شمار میرود. یافتههای ما، به مدیران، سرمایه گذاران و مؤسسات رتبه بندی ارتباط دارد که در پی درک مکانیسمی هستند که محدودیتهای مالی از طریق آن، درجههای اعتباری را تحت تاثیر قرار میدهند.
1-مقدمه
مطالعات تجربی متعددی سعی کردهاند تا چگونگی تأثیر گذاری نواقص بازار سرمایه بر رفتار شرکت را بیابند. از زمان مشارکت اصلی فازری و همکاران (1988) (از این به بعد FHP) که شواهدی ارائه نمودند که بر اساس آن، محدودیتهای مالی برای سرمایه گذاری شرکتهای بزرگ حائز اهمیت میباشند، مطالعات متعددی بر اهمیت محدودیتهای مالی در تصمیمات واقعی شرکتها نظیر سرمایه گذاری ثابت، سرمایه گذاری موجودی، اشتغال و فعالیتهای بخش تحقیق و توسعه (R&D) تأکید نمودهاند (هوبارد، 1998 را برای مطالعه ببینید). چالش قابل توجهی برای نتایج FHP (1988) به دست کاپلان و زینگالس (1997) مطرح گشت. آنها به این نتیجه رسیدند که نمیتوان حساسیتهای بالاتر سرمایه گذاری به جریانهای نقدی را به عنوان مدرکی تفسیر نمود...
میتوانید از لینک ابتدای صفحه، مقاله انگلیسی را رایگان دانلود فرموده و چکیده انگلیسی و سایر بخش های مقاله را مشاهده فرمایید.